Hirdetés

Győzd le a streamercsapat szuperszakaszát jutalmakért!

A Roham, azaz a World of Tanks legkompetitívebb játékmódja visszatért az Azúrkék pegazus szezonjára, és vele együtt újra találkozhatunk a streamercsapat megaszakaszával is!

Hirdetés

Az új szezon az első a három szezonból álló éves ciklusban, és olyan remek jutalmakkal vár, mint az új, X-es szintű tank, a Hurricane, valamint egy fantasztikus 3D-stílussal és egyedi legénységgel érkező lengyel közepes tank. A közkedvelt 7v7 mód frissített rangsorolási rendszert kapott kvalifikációs csatákkal, új járműtestreszabásokkal, új pályákkal, kiegyensúlyozott szerepképességekkel és önjáró lövegek nélküli csatákkal. A lényeges tudnivalókért nézd meg az útmutatót, mielőtt belevetnéd magad az izgalmas ütközetekbe, és szembeszállnál az erős streamercsapattal!

Megaszakasz-közvetítés

Nézd meg különleges Roham-közvetítésünket szeptember 15.-én 18:00 órakor (CEST), hogy közben extra tippekkel és trükkökkel ismerkedhess meg Keyhand jóvoltából, akit már ismerhetsz a Pályaútmutató sorozatból. Felkért hat megbízható World of Tanks-tartalomkészítőt, hogy együtt alkossanak egy rettenthetetlen megaszakaszt, és induljanak csatába a nézők ellen.

Nézd a hivatalos World of Tanks-csatorna vagy bármelyik résztvevő streamer közvetítését, ismerd meg a játékmód minden csínját-bínját, és szerezz exkluzív Twitch-ellátmányokat – minél tovább nézed őket, annál többet!

Csapj össze a streamercsapattal!

A garantált Twitch-ellátmányjutalmakon felül közvetlenül a streamerek megaszakaszával is szembeszállhatsz további díjakért! Csatlakozz a játékmódhoz, és alapítsd meg saját megaszakaszodat, hogy a streamerek ellen meccselhess! Bárki, aki felülkerekedik Keyhanden és szakaszán, az elképesztő Streamline 2D-stílussal gazdagodik, ráadásul megérdemelten lehet szerénytelen.

A fenti stílusról még több képet tekinthetsz meg galériánkban a fenti fotóra kattintva.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés