Hirdetés

Ezt a két gyöngyszemet ajándékozza nekünk az Epic Games jövő héten

Két kevésbé ismert, de annál izgalmasabb címre csaphatunk le.

Hirdetés

Ezen a héten az Epic Gamesnek hála kipróbálhatjuk magunkat segélyszolgálatosként, sőt, egészen csütörtökig ingyenesen a könyvtárunkhoz adhatjuk a 911 Operator játékot. Mostanra már az is kiderült, hogy ezt melyik címek váltják – igen, most kettőt kapunk. Habár lehet, hogy nem annyira népszerűek ezek az alkotások, mindenképpen megéri lecsapni rájuk, hiszen nagyon különleges kalandokba csöppenhetünk általuk.

Ezeket olvastad már?

 Out of Line 

Az Out of Line egy 2021-ben megjelent, kézzel rajzolt 2D játék, melyben egyedi kalandokat élhetünk át, melyek tele vannak elképesztő rejtélyekkel. San bőrébe bújhatunk, miközben megpróbál megszökni az egykor otthonaként szolgáló gyárból. Játszd végig a fejezeteket, és gazdagodj egy emlékezetes utazással. A játék Steamen nagyon pozitív értékeléseket kapott, így nem fogtok csalódni benne.

 The Forest Quartet 

Ez egy 3D-s narratív rejtvényfejtő, melyben egy eltűnt énekes után nyomozunk. Három felvonáson át tart a történet, közben pedig megismerjük a bandája tagjait, és egy érzelmekkel és rejtvényekkel teli történetet. Szintén jó értékeléseket tudhat magáénak, mindenféleképpen érdemes behúzni.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés