A játék legerősebb lövegével felszerelt Pattonje készen áll a bevetésre

A játék legerősebb lövegével felszerelt Pattonje készen áll a bevetésre

Nehéz tank tűzerővel ellátott tette tiszteletét a zárt teszten, ami megtörheti a metát tier IX-ben.

A World of Tanks tankjai közül minden Patton variáns zseniálisnak számít. Ezek azok a tankok, amik ugyan nem rendelkeznek kiemelkedő sebességgel, de a lövegsüllyedésüknek, erős toronypáncélzatuknak és kiváló lövegkezelhetőségüknek köszönhetően félelmetes ellenféllé válhatnak jó játékosok kezében. Eddig egy Patton sem kapott 105 milliméternél nagyobb kaliberű főfegyverzetet, de az M48A2 (120) megtöri ezt a hagyományt.

A klasszikus amerikai közepes tankok minden előnyével rendelkezik, így vertikális tartományban kiemelkedően nagy szögben mozgatható a lövege, ami a gyakorlatban -10 fokos lövegsüllyedést és 20 fokos lövegemelkedést takar. A mobilitása talán fájó pont lehet ebben a metában, hiszen a végsebessége csupán 40 km/h, ami sok esetben kevés lehet napjaink World of Tanks csatáiban. Ugyanakkor a 120 milliméteres főfegyverzet kiváló alfát biztosít a számára, így egy veszedelmes kihívóvá léphet elő.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.