30 000 néző előtt játszott az év showmeccsén bluerzor, a legjobb magyar dzsungeles

30 000 néző előtt játszott az év showmeccsén bluerzor, a legjobb magyar dzsungeles

Nem bírt el az EMEA Masters címvédőjével a Team Heretics - Los Heretics mix.

Harmadik alkalommal rendezte meg az ERL-régió legnépszerűbb esportszervezete a Karmine Corp vs The World eseményt. A KCX3-on a League of Legends kicsit háttérbe szorult a VALORANT mellett, de egy ütős showmeccset azért csak sikerült belepréselni a feszített programba. Spanyolországból megérkeztek Párizsba a Team Heretics és a Los Heretics játékosai, hogy egy elég szokatlan összeállításban felvegyék a kesztyűt az LEC felé kacsingató franciákkal. Evi, Vetheo és Flakked megmaradt az eredeti felállásból, Jankos és Mersa helyére azonban érkezett Subicz "bluerzor" Dániel és marlon.

Ezeket olvastad már?

Nem volt igazán esélye a Team Hereticsnek

Nagyon érződött, hogy hiányzik a csapatból egy valódi shotcaller, aki irányítja a társakat a korai szakaszban. Bár killekben nem maradt le a TH az első percekben, de a célpontok terén jelentős hátrányba kerültek. A legjobb magyar dzusngeles próbálkozott Sejuanival tartani a lelket a többiekben, de szép lassan szétnyílt az olló a felek között. SAKEN ikonikus Ryze-ával nem hibázott, Caliste és Targamas lejátszotta Flakkedéket, Evi meg hiába hozta be a K'Santét, Cabochard Renektonja jóval hatékonyabban mozgott a Riftben.

Végül a 27. percben pontot tett a mérkőzés végére a KC, egy sima stompot láthattak a képernyők előtt helyet foglalók, valamint az a nagyjából 30 000 rajongó, aki kilátogatott a helyszínre, hogy élőben nézze meg az év egyik legnagyobb esporteseményét. A Karmine Corp bejelentette, hogy saját arénával készülnek 2024-re, valamint egyre közelebb és közelebb kerülnek az LEC-hez. Kamet0 elárulta, hogy októberben akár már meg is születhet a megállapodás arról, hogyan kerül majd be az EMEA-régió topligájába az LFL legerősebb együttese.

Kövess Minket!Gamer szótár