LoL: Nyakunkon a Worlds, itt van a jövő heti patch első részletei

LoL: Nyakunkon a Worlds, itt van a jövő heti patch első részletei

Két hónap múlva pont ezen a napon rendezik meg a Worlds 2023 fináléját.

A Riot Games minden "tartalékosát" bevetette az elmúlt napokban, hogy összerakjanak a színfalak mögött egy olyan metát, ami tökéletesen illeszkedik a 2023-as League of Legends-világbajnoksághoz. A 13.19-es frissítés élesítésééig még van hátra összesen nyolc nap, de Phroxzon már most közzétette a közösségi média oldalán, hogy mely hősök kapnak erősítést, illetve gyengítést, sőt még két tárgyon is módosítanak egy keveset. A legújabb csomag szeptember 27-én a hajnali órákban érkezik meg magyar idő szerint az összes szerverre, addig a PBE-n lehet kipróbálni a buffokat és nerfeket.

Ezeket olvastad már?

13.19-es LoL-frissítés: Első részletek

  • Galio, Gangplank, Jhin, Lee Sin, Lissandra, Nunu (AP-s változat), Pyke, Syndra, Twitch és Ziggs számíthat erősítésekre. Közülük Syndra, Lee Sin és Lissandra már most is játszható szinten van, vagyis lehet számítani arra, hogy ez a trió szerephez juthat az év legnagyobb esport versenyén.
  • Rek'Sai, Renekton és Zeri ezzel párhuzamosan gyengül. Renekton és Zeri meghatározó szereplői már hónapok óta a profi metának, nem véletlen döntött úgy a játékegyensúlyért felelős csapat, hogy valamit most már tényleg tenni kéne annak érdekében, hogy a részvételi mutatók (pick/ban%) csökkenjenek.
  • Két tárgy kap még erősítést, a Randuin's Omen és a Seeker's Armguard.

Kai'Sát nem tervezik tovább gyengíteni, mivel a korábban kapott Statikk Shiv-nerf elég komolyan érintette a Voidból érkező ADC-t.

Kövess Minket!



Gamer szótár