Akciófigyelő: Dupla eszpresszó helyett, dupla ingyen játékkal vár az Epic

Akciófigyelő: Dupla eszpresszó helyett, dupla ingyen játékkal vár az Epic

Az Epic Games Store nem szeretné, hogy unatkozz a csillagászati ősz első napjaiban.

A nagy nyári akciózások még kicsit odébb vannak, addig kénytelenek vagytok azzal beérni, hogy egy kupac remek videójáték jelenik meg az ősszel. A Starfield után hamarosan belevetheted magad a Cyberpunk 2077: Phantom Libertybe, miközben pöröghet a Lies of P, a Mortal Kombat 1, valamint az EA Sports FC 24 is. Ennyi tripla A-s alkotás mellett nehéz időt szakítani a kisebb címekre, azonban nem szeretne cserbenhagyni téged az Epic Games Store. A következő hét napban nulla forintért lehet a tiéd a művészi értékekben dúskáló Out of Line és a The Forest Quartet.

Ezeket olvastad már?

Out of Line

A Nerd Monkeys csapatának egyetlen célja volt, amikor leültek fejleszteni az Out of Line-t. Rakjanak össze egy olyan platformert, ami bővelkedik fejtörőkben, a látványa azonnal magával ragad, valamint a narratíva végig fogja a kezed játék közben. A különleges kaland végül 2021. június 23-án jelent meg egy kifejezetten barátságos vételár társaságában. A végeredmény bár messze nem lett tökéletes, de így is a jobbak közé sorolható a műfajon belül.

The Forest Quartet

Talán még izgalmasabb a másik ingyenes program, amire lecsaphatsz az EGS-en. A The Forest Quartet egy 2022-ben debütált logikai feladványokban bővelkedő alkotás, amely nagyon-nagyon egyedi atmoszférával rendelkezik. Érzelmekben erős, a környezeti elemekre reflektáló dallamokban gazdag játékról van szó, ami lassúsága miatt nem feltétlen ajánlott minden gamer számára.

Az ingyenes Out of Line és The Forest Quartet videójátékokat szeptember 28-án, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

Kövess Minket!Gamer szótár