Ilyen nincs, de mégis: Az év átverése volt a tegnapi Kim Jong Un-interjú

Ilyen nincs, de mégis: Az év átverése volt a tegnapi Kim Jong Un-interjú

Az év legfontosabb interjúja helyett ezt kapták a nézők.

A teljes internet rápörgött az elmúlt napokban arra, hogy a Kick streaming platformján Adin Ross élő adásban közvetíti majd interjúját Kim Jong Unnal (Kim Dzsongunnal). Észak-Korea első embere többnyire kerüli a nyilvánosságot, csak akkor áll oda a kamerák elé, ha annak nyomós oka van. Ezért is kételkedtek sokan abban, hogy ez a kérdez-felelek valóban összejöhet a világ egyik legnagyobb befolyású politikusa és az amerikai influenszer között. Össze is gyűltek az emberek a várva várt anyag kezdésére kitűzött időpontra a csatornán, de az izgalmak csak ezután kezdődtek.

Ezeket olvastad már?

Rekordok egymás után

250 000 néző nyitotta meg Adin Ross élő adását egyetlen időpillanatban, ami egy hatalmas rekord a még mindig csak a periférián evickélő Kick számára. Hiába azonban az óriási lelkesedés, amint elindult az interjú, szinte azonnal lelépett majdnem az összes látogató. Ennek oka, hogy nemes egyszerűséggel átvert mindenkit Ross, ugyanis egy kamu Kim Jong Un válaszolt a 22 éves srác kérdéseire.

Ezzel az elvándorlással megdőlt az abszolút rekord: soha ennyien egyetlen perc alatt nem hagytak ott egy élő adást legyen szó bármelyik streaming oldalról. Ha ez volt a célja Rossnak, akkor megveregetheti a vállát. Az biztos, hogy a streamert nem kell félteni, ha hírverésről van szó. Nem véletlen követik őt Instagramon 7 millióan, valamint közel 4 millió feliratkozóval is büszkélkedhet YouTube-on. Egy igazi polgárpukkasztó figura Ross, akinél áramolhat a chaten a rasszista és antiszemita kommentáradat, őt nem érdekli. A nyolc (!) Twitch banjából szinte mindegyiket azért kapta, mert vagy ő, vagy a nézői kicsit tágan értelmezték a szólásszabadságot.

Kövess Minket!



Gamer szótár