Hirdetés

Vegyél részt a brit közepes tankokhoz kapcsolódó új eseményen!

Játssz az új brit kerekes közepes tankokkal, és szerezz az eseményhez kapcsolódó bélyegeket, amelyeket az esemény játékbeli Boltjában tudsz beváltani jutalmakra.

Hirdetés

Játssz az új brit kerekes közepes tankokkal, és szerezz az eseményhez kapcsolódó bélyegeket, amelyeket az esemény játékbeli Boltjában tudsz beváltani jutalmakra.Szerezz brit bélyegeket küldetéseken keresztül: nézz rá mindennap az interaktív térképünkre, és a Twitch-dropokról se feledkezz meg. Az így szerzett bélyegeket az esemény játékbeli Boltjában tudod beváltani jutalmakra.

HOGYAN MŰKÖDIK?

  1. Gyűjts brit bélyegeket a küldetések teljesítésével, és váltsd be őket jutalmakra a kapcsolódó játékbeli Boltban.
  2. Az eseménynek hét célállomása van, és mindennap 07:00-kor (CEST) felfedünk egy újat. Látogass el az oldalra naponta, kattints az új járműre, és szerezz egy ingyenes brit bélyeget.
  3. 7 napi küldetést érhetsz el az esemény során. Minden teljesített küldetésért brit bélyegeket és egyéb jutalmakat szerezhetsz. Továbbá 2 bónuszküldetést is elvégezhetsz, amelyek kizárólag a brit kerekes járművekhez érhetők el.
  4. Szerezz további brit bélyegeket a Twitch-dropokból azáltal, hogy kedvenc streamereidet nézed szeptember 22. 15:00 (CEST) és szeptember 25. 15:00 (CEST) között!
  5. A járműveket tartalmazó térképet szeptember 18. és szeptember 25. között frissítjük. A harci küldetések szeptember 18. és szeptember 25. között érhetők el. Az esemény játékbeli boltjához pedig szeptember 18. és október 2. között férhetsz hozzá.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés