Vegyél részt a brit közepes tankokhoz kapcsolódó új eseményen!

Vegyél részt a brit közepes tankokhoz kapcsolódó új eseményen!

Játssz az új brit kerekes közepes tankokkal, és szerezz az eseményhez kapcsolódó bélyegeket, amelyeket az esemény játékbeli Boltjában tudsz beváltani jutalmakra.

Játssz az új brit kerekes közepes tankokkal, és szerezz az eseményhez kapcsolódó bélyegeket, amelyeket az esemény játékbeli Boltjában tudsz beváltani jutalmakra.Szerezz brit bélyegeket küldetéseken keresztül: nézz rá mindennap az interaktív térképünkre, és a Twitch-dropokról se feledkezz meg. Az így szerzett bélyegeket az esemény játékbeli Boltjában tudod beváltani jutalmakra.

HOGYAN MŰKÖDIK?

  1. Gyűjts brit bélyegeket a küldetések teljesítésével, és váltsd be őket jutalmakra a kapcsolódó játékbeli Boltban.
  2. Az eseménynek hét célállomása van, és mindennap 07:00-kor (CEST) felfedünk egy újat. Látogass el az oldalra naponta, kattints az új járműre, és szerezz egy ingyenes brit bélyeget.
  3. 7 napi küldetést érhetsz el az esemény során. Minden teljesített küldetésért brit bélyegeket és egyéb jutalmakat szerezhetsz. Továbbá 2 bónuszküldetést is elvégezhetsz, amelyek kizárólag a brit kerekes járművekhez érhetők el.
  4. Szerezz további brit bélyegeket a Twitch-dropokból azáltal, hogy kedvenc streamereidet nézed szeptember 22. 15:00 (CEST) és szeptember 25. 15:00 (CEST) között!
  5. A járműveket tartalmazó térképet szeptember 18. és szeptember 25. között frissítjük. A harci küldetések szeptember 18. és szeptember 25. között érhetők el. Az esemény játékbeli boltjához pedig szeptember 18. és október 2. között férhetsz hozzá.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.