Hirdetés

Indulj vadászatra a Progetto M35 mod. 46-tal!

 Ez a félelmetes jármű automata tártöltő rendszerével és páratlan rugalmasságával elengedhetetlen darabja minden garázsnak.

Hirdetés

Vedd át az olasz harckocsidizájn igazi szimbóluma, a Progetto 46 feletti irányítást. Ez a félelmetes jármű automata újratöltőjével és páratlan rugalmasságával elengedhetetlen darabja minden garázsnak. Spórolj akár 33%-ot a Csatára készen csomaggal, amelyben 7 500 arany, 7 000 000 kredit, három készség elsajátításához elegendő legénységi XP minden harckocsizónak és megannyi más található. Mindegyik csomag tartalmazza a Safari Corazzato 3D-stílust, amelyet külön is megvásárolhatsz, ha már rendelkezel a járművel.

Progetto M35 mod. 46 ajánlatok

9 fokos lövegsüllyedésének köszönhetően a Progetto 46 az egyenetlen és dombos terepen érzi magát otthon, ahol elfoglalhatja a számára előnyös pozíciókat – megvédve ezzel a sebezhető járműtestét –, és a döntött toronypáncélzat segítségével lepattinthatja a lövéseket. A figyelemre méltó mozgékonyság és az 55 km/órás végsebesség, valamint a 46 fok/mp-es fordulási sebesség biztosítja számára a gyors irányváltoztatás képességét, még a nyílt terepen is. Az alacsony profil és a 390 méteres látótávolság pedig segít neki, hogy a harcok sűrűjében maradhasson.

Safari Corazzato 3D-stílus

Kölcsönözz egyedi megjelenést a vadászodnak a Safari Corazzato 3D-stílussal! Légy szemtanúja, ahogy a Progetto 46 átalakul egy vad szafari vadászat féktelen szellemévé, melyet a járműtest bölénykoponya díszítése és a zsákmány felkutatásának elemei tesznek teljessé. Készülj fel egy izgalmas kalandra, ahol a stílus találkozik az erővel, és irányíts egy olyan mesterművet, amelyhez foghatót még nem láttál!

*További képekért látogass el galériánkba a fenti képek bármelyikére kattintva.

Nézd meg legújabb videónkat

Galéria

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés