Bréking: Hivatalosan is bejelentette a Ubisoft a The Division 3. részét

Bréking: Hivatalosan is bejelentette a Ubisoft a The Division 3. részét

A vállalat megerősítette, hogy a Tom Clancy's The Division 3 már fejlesztés alatt áll a Massive Entertainmentnél.

Eredetileg a svéd stúdió, amely jelenleg a Star Wars Outlaws és az Avatar: Frontiers of Pandora című játékokon dolgozik, felelt a The Division 1. és 2. részéért. A Ubisoft bejelentése alapján pedig már neki is láttak a harmadik felvonás elkészítésének.

Ezeket olvastad már?

A Star Wars Outlaws kreatív igazgatója, Julian Gerighty lett a The Division franchise executive producere, amelynek közel 40 milliós játékosbázisa van. Gerighty ezentúl rajta tartja a szemét az összes The Division játékon és természetesen a harmadik epizód fejlesztését is ő felügyeli. A megjelenésig első sorban a Star Wars Outlaws-on dolgozik majd, hogy a játék megfeleljen a tervezett elképzelésnek, és nagyszerű élményt nyújtson a játékosoknak.

„Csak kevés olyan játék van, amiről őszintén mondhatom, hogy teljesen levett a lábamról, és a Tom Clancy's The Division ezek közé tartozik. Azonnal a rabja lettem, mint oly sokan mások is az elkötelezett játékosközösségünk tagjai közül. Kiváltság és megtiszteltetés, hogy továbbra is hihetetlen és felejthetetlen élményeket csempészhetek bele ebbe a csodálatos univerzumba a világ legtehetségesebb fejlesztőcsapatával, és alig várom, hogy mi tudunk kihozni belőle legközelebb.” – mondta Gerighty.

A Tom Clancy's The Division első része még 2016-ban jelent meg, miután a 2013-as E3-on egy szenzációs játékmenetet követően leleplezték, amely akkoriban a következő generáció kezdetét jelentette a Ubisoft új Snowdrop játékmotorját illetően. A történet New York városában játszódik a közeli jövőben, és egy vírusos járványt követően, a játékos feladata Manhattan újjáépítése. A Tom Clancy's The Division 2. felvonása 2019-ben látott napvilágot, de a sztori szerint már Washington D.C.-be költöztek át a szereplők, hogy azt is rendbe szedjék a játékosok. Azonban nem tudta megismételni elődje sikerét, és a Ubisoft később elismerte, hogy a The Division 2 kereskedelmi szempontból alulteljesített.

Kövess Minket!



Gamer szótár