Hirdetés

Urald a harcmezőt Britannia legjobbjaival

Beköszöntött a kerekes járművek új korszaka, amelyhez négy brit kolléga áll díszőrséget, hogy üdvözölje az új jövevényeket.

Hirdetés

Beköszöntött a kerekes járművek új korszaka, amelyhez négy brit kolléga áll díszőrséget, hogy üdvözölje az új jövevényeket. A Caernarvon Action X, a GSOR 1008, az FV4202 és a Centurion Mk. 5/1 RAAC büszkén lengetik a Union Jacket, mindig nyugodtak a csatatéren, és csészével szolgálják fel a lövedékeiket. Mind a négy kékvérű úriember megvásárolható a Prémium bolt exkluzív Királyi csomagjaiban, valamint a Nemes csomagokban, amelyek a Boltban és játékbeli aranyért kaphatók. Ezek a fényes páncélú lovagok nem csak a brit gyűjteményed remek tagjai lesznek, de minden csomagjuk tartalmaz brit bélyegeket is az Előre, Britannia! eseményboltjába.

Caernarvon Action X ajánlatok

Caernarvon Action X egy szokatlan jármű egyedi megjelenéssel és kimagasló teljesítménnyel. Megfelelően forgatva az erősen páncélozott tornya minden beérkező lövedéket komoly próba elé állít, elég időt biztosítva számodra, hogy kihasználd a pontos löveg erejét. Vesd be a 10 fokos lövegsüllyedését, hogy kiless a dombtetőkről vagy az akadályok mögül, és vedd célba az ellenséget, hogy aztán figyelemreméltó, 2338 életerő percenkénti sebzést préselj ki belőle.

GSOR 1008 ajánlatok

GSOR 1008 egy igazi ezermester, amely a sebességet egy gyorstüzelő automata töltővel kombinálja. A négylövetű tárat hat másodperc alatt lőheted ki, de ne feledkezz meg a hosszú újratöltési időről. Mozgékonyságának hála gyorsan fedezékbe húzódhatsz vele, majd kihasználhatod a nyugalmat, hogy megtervezd a következő lépésed. A teljesen elforgatható torony nagy fokú rugalmasságot biztosít az ellenfelek megtámadásához és a falkában történő vadászat során.

FV4202 ajánlatok

Az FV4202 egy mesterlövész, amellyel mindig szórakoztató a játék. Használd ki a nagy pontosságát, a 2,3 másodperces célzási idejét, a gyors lövedékeit és a 390 méteres látótávolságát, hogy távolról csapj le a célpontjaidra, vagy rohand le őket az 50 km/h-s végsebességével és az 1725 percenkénti sebzésével, hogy megkaparintsd a győzelmet!

Centurion Mk. 5/1 RAAC ajánlatok

Dobj fel egy extra garnélát a grillre, és mondd, hogy „g'day” az ausztrál Centurion Mk. 5/1 RAAC! A klasszikus közepes harckocsi ezen változata brit zászlót visel, de valójában a Royal Australian Armoured Corps szolgálatában állt – innen a kiegészítés a nevében. A „lenti” változat lövege azonos értékekkel bír, mint a fejlesztési ágon található testvéréé, így a percenkénti sebzése, páncélátütése és 10 fokos lövegsüllyedése megegyezik, de a járműtest extra homlokpáncélzatot kapott és egy új, erősebb motorral látták el, hogy könnyebb legyen vele a „hull-down” taktika alkalmazása.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés