Hirdetés

Így nézheted meg a korábbi meccseid eredményét CS2-ben

Nem emlékszel, hogy mennyit lőttél tegnap? Könnyen és gyorsan orvosolható a probléma!

Hirdetés

A Counter-Strike 2 épül-szépül, ahogyan azt mondani szokás. Azonban egy funkció fájóan hiányzik belőle: a korábbi meccseinkről szóló menü. A CS:GO-ban statisztikákat és demókat magába foglaló részleg ugyanis valamiért kimaradt a CS2-ből. Az is lehet, hogy így akarják majd rávenni az embereket a CS360 előfizetésre. De amíg nincsen a játékban egy beépített megoldás, addig mégis hogyan nézzük meg, hogy a tegnap esti meccsen 28-at vagy 29-et lőttünk?

A válasz meglepően egyszerű és szerencsére nem kell messzire menni érte. Ugyanis ahogyan a szerverkereső, úgy ez is a Steamen keresztül érhető el. Böngészőből bejelentkezés után erre a linkre kattintva nézhetitek meg, hogy a Premier MM-en hogyan teljesítettek az elmúlt meccseken – csak úgy, mint azt a CS:GO-ban is tehettétek.

Ha pedig megvan nyitva a Steam asztali alkalmazása, akkor a profilotokon keresztül érhetitek el ezt a menüt: a jobb oldali oszlopban a játékokra kell menni (a kitűzők alatt), majd a CS:GO alatt a „játékstatisztikáimra” és a „személyes játékadatokra”, ahol megtaláljátok többek között a CS2-es Premier meccseket is. A statisztikák így festenek majd:

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés