Hirdetés

Hozd ki a legtöbbet az XP-dből a különleges átváltási aránnyal!

Akár egy zöldfülű újonc vagy, akár tapasztalt veterán, jól tudod, hogy az XP értékes eszköz a World of Tanksben, amiből extra sokat zsebelhetsz be a hétvégén.

Hirdetés

Akár egy zöldfülű újonc vagy, akár tapasztalt veterán, jól tudod, hogy az XP értékes eszköz a World of Tanksben. Szerencsédre most adunk egy kis lökést: Korlátozott ideig az aranyadat jobb átváltási aránnyal válthatod szabad XP-re, hogy aztán új modulokra és járművekre költhesd azt, vagy növelhesd a legénységed fejlődését.

Jobb átváltási arány XP-ről szabad XP-re

A szabad XP egy különleges, univerzális tapasztalattípus. Felhasználhatod normál járművek és modulok kifejlesztésére, valamint a legénység gyorsított képzésére is. Minden csata után a megszerzett tapasztalat 5%-át szabad XP-re váltjuk. Sőt, az elit és prémium járműveken szerzett XP is átváltható szabad XP-re. Használd ki a jobb átváltási arányt XP-ről szabad XP-re aranyért (1 arany = 25 helyett 35 szabad XP), és oldj fel modulokat és normál járműveket kedvezményesen! Ne feledd, hogy a beváltásra csak szeptember 25-e reggel 7:00 óráig van időd.

XP-összefoglaló

Az XP típusai

A kifejleszthető járművek harci tapasztalata (XP)

Az XP minden egyes kifejleszthető járműhöz külön-külön gyűlik, és elkölthető a járműmodulokra, vagy felhasználható a fejlesztési ág következő járművének a feloldására.

Az elit járművek harci tapasztalata (elit XP)

A normál járművek akkor kapják meg az elit státuszt, ha kifejlesztetted az összes modult és az azt követő járműveket. A gyűjtői járművek, amelyeknek minden modulja ki van fejlesztve, szintén elit státuszúak. Ezek a járművek továbbra is gyűjtik a harci XP-t, amelyet elkölthetsz a legénység gyorsított képzésére, vagy átválthatod szabad XP-re. A prémium járművek egyben elit járművek is.

Szabad tapasztalat (szabad XP)

Minden csata után a megszerzett alaptapasztalat 5%-át szabad XP-re váltjuk. Ez a százalék növelhető az akciók során és személyes tartalékokkal. Felhasználhatod bármely normál jármű vagy modul kifejlesztésére, valamint bármely harckocsizó készségének gyorsított képzésére. A legénység minden tagja a csatában szerzett XP-vel megegyező mennyiségű tapasztalatot kap. Ez a tapasztalat a fő képzettségük fejlesztésére és új készségek és képességek elsajátítására lesz felhasználva. A megszerzett XP mennyisége növelhető az akciók során és személyes tartalékokkal.

A tapasztalat felhasználása

Járműfejlesztés (XP és szabad XP)

A kifejleszthető járművön gyűjtött harci XP-t a fejlesztési ág soron következő járművének feloldására használhatod fel. Ezt kiegészítheted szabad XP-vel, ha nem rendelkezel elegendő XP-vel, és bármelyik normál járművet kifejlesztheted a fejlesztési fán.

Modulfejlesztés (XP és szabad XP)

A modulok hatással vannak a jármű tulajdonságaira, de a megvásárlásuk előtt XP felhasználásával ki kell fejleszteni őket. A kifejleszthető járművön gyűjtött harci XP-t a modulok feloldására használhatod. Ezt kiegészítheted szabad XP-vel, ha nem rendelkezel elegendő XP-vel, és bármelyik modult kifejlesztheted.

A legénység képzése (Elit XP és szabad XP)

Az Elit státuszú járműveknél lehetőséged van a legénység képzésének felgyorsítására. Ha engedélyezve van, a csatákban szerzett XP nem gyűlik tovább, hanem egyből legénységi XP lesz belőle, ami a fő képzettség javítására, valamint új képességek és készségek elsajátítására lesz felhasználva. A szabad XP közvetlenül felhasználható a legénység bármelyik tagjának képzésére a Személyes fájljukon keresztül.

Tapasztalat átváltása (Elit XP-ről szabad XP-re)

Az elit vagy prémium járműveken felhalmozódott tapasztalatot arany felhasználásával átválthatod szabad XP-re. Az alapértelmezett átváltási arány 25 XP 25 szabad XP 1 aranyért, de bizonyos akciók során ez változhat.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!



Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés