Tesztelnéd a Frostpunk 2-t? Itt a lehetőség jelentkezni!

Tesztelnéd a Frostpunk 2-t? Itt a lehetőség jelentkezni!

Minden vállalkozó szellemű rajongónak ajánljuk a lehetőséget.

Egy egyedülálló lehetőséggel kecsegtet a varsói székhelyű 11 Bit Studios, ugyanis most bárkinek lehetősége lesz tesztelni a nagy sikerű Frostpunk 2021-ben bejelentett folytatását. Rengetegen várhatják már a jövőre érkező játékot, az első fogadtatása fantasztikus volt és sikerült is több mint 3 millió példányt eladni a városépítés túlélő kalandból. Ugyan rengeteg DLC is érkezett hozzá az igazi dobbantás most már a folytatás lenne.

Hasonló sikerekre számíthatnak a lengyelek a következő epizódnál is, ám ahhoz, hogy tökéletes legyen a program, előbb tesztelni kell, ehhez kérik a lelkes rajongók segítségét. Mivel ez nem egy online tesztelés lesz, elsősorban azokat érinti, akik Lengyelországban tartózkodnak, de mindenkit bátorítunk, akit érdekel és lehetősége van kiutazni, hogy jelentkezzen. A kérdőívet itt éritek el.

„Olyan embereket keresünk, akik szívesen segítenének nekünk a Frostpunk 2 tesztelésében. A tesztelés kizárólag a helyszínen, varsói irodánkban fog zajlani. A résztvevőknek 2 héten keresztül hetente néhány napot kell vállalniuk. Ezért a legmegfelelőbb a Varsóban vagy a közelben élő emberek számára.”

Ezeket olvastad már?

Idén kaptunk egy második előzetest is a játékhoz, amelyben a játékosok feladata ismét egy erőforrás-felemésztő metropolisz vezetőjeként helyt állni". Viszont ezúttal a szénről az olajra helyeződik át a hangsúly, valamint egy "új, többrétegű társadalom" is megjelenik. 

Kövess Minket!



Gamer szótár