Érkezik minden idők egyik legjobb sitcomjának a rebootja

Érkezik minden idők egyik legjobb sitcomjának a rebootja

Sokan azért felhúzott szemöldökkel fogadták a hírt.

Sitcom rajongók figyelem! Hamarosan megkezdődhetnek a The Office rebootjának munkálatai! Ráadásul a sorozat showrunnere is megmarad, Greg Daniels látja majd el ezeket a feladatokat a továbbiakban is. A hivatal eredeti alkotói Ricky Gervais és Stephen Merchan voltak, az angol változatot Daniels adaptálta, miután a széria licencét 2004-ben megvásárolta az amerikai NBC. A legendássá vált szereposztás Steve Carellel, John Krasinskyvel, Jenna Fischerrel vagy épp a Armored Core-t reklámozó Rainn Wilsonnal 2005 és 2013 között 9 évadon között futott, párhuzamosan a szintén legenda-státuszt elérő Így jártam anyátokkal.

Az újraindításáról szóló hírek azt követően merültek fel, hogy a WGA (az írók amerikai szövetsége) bejelentette, hogy "előzetes megállapodásra" jutott az AMPTP-vel (Film- és Televíziós Producerek Szövetsége). Miután a hónapok óta tartó sztrájkhoz a színészek júliusban hivatalosan is csatlakoztak, Hollywoodban megállt a munka. A produkciók szüneteltek, így sok alkotás esetében volt kérdéses, hogy újraindul-e a forgatás, és ha igen, mikor. Azonban a megállapodás hamarosan a sztrájkok végét jelentheti.

Ezeket olvastad már?

A hír azért is érdekes, mert Daniels korábban azt mondta, hogy nincs ideje beszállni egy rebootba, de 2022 márciusában úgy tűnt, hogy megváltoztatta a véleményét.

„De nem tudom, hogy az emberek ezt akarnák-e vagy sem, nehéz megmondani” – mondta.

Szeretnének egy olyan folytatást adni a rajongóknak, amelyet szeretnek, ám ez közel sem lesz egyszerű feladat. Az NBC már júniusban zöld utat adott a szeretett mockumentary újraindításának, de közbejött a tiltakozás. Annak végével újranyílt az esély, hogy Michael, Dwight, vagy akár Toby is visszatérjen a képernyőre. Ez egyébként azért is vicces, mert hamarosan érkezik az ikonikus sorozat ausztrál változata is. Annak forgatását augusztusban fejezték be, az utómunkák zajlanak.

Az amerikai sorozat rebootjának bejelentése, majd a munkálatok hamarosan megkezdődhetnek, kérdés szüksége van-e erre a rajongóknak? Amennyiben körbe nézünk a közösségi médiában, sok negatív véleménnyel találkozhatunk, akik szerint ez csak egy újabb bőrlehúzás, és biztosan csalódást okoz majd. Persze nem lehet ezt sem kizárni, hiszen az ilyen újraindítások sokszor lesznek izzadságszagúak, azonban mindig azon a véleményen vagyok ilyen esetekben, hogy nem a mi pénzünkből készül, nem is muszáj megnézni. Aki pedig arra vágyik, hogy ismét kedvenc sorozata elé ülhessen le, az most kap egy újabb esélyt arra, hogy minden idők egyik legjobb sitcomját ismét élvezhesse.

Kövess Minket!



Gamer szótár