Dwight is az Armored Core 6-tal nyomja!

Dwight is az Armored Core 6-tal nyomja!

Valószínűleg mára ezzel megnyerték az internetet.

Ma különösen nagy hévvel robognak a hype-vonatok, a Starfieldhez készült egy Imagine Dragons-szám, az Armored Core 6 Fires of Rubicon pedig az egyik legjobb sitcom egyik főszereplőjét hívta segítségül, hogy egy egészen fantasztikus reklámot rakjon össze. Lentebb ti is megtudjátok nézni a rövid videót, amelyben Rainn Wilson amerikai színész, aki leginkább az Office-ban Dwight Schrute szerepéről ismert, a Mechless Mutual Insurance nevű biztosító egyik alkalmazottjának bőrébe bújik.

„Amikor az élet megtörténik” – így kezdődik a reklám leírása. „A Mechless Mutual Insurance mindent fedez*, hogy nyugalmat adjon neked.” Nos, annak az aprócska csillagnak hatalmas jelentősége van. Ugyanis Wilsonnak ügyintézőként egész nap telefonokat kell fogadnia dühös ügyfelektől és megmondani nekik, hogy a biztosító sajnos azt a kárt nem fedezi, amelyet mechák okoztak.

Ezeket olvastad már?

Elképesztően viccesre sikerült ez a reklám, amely visszahozza azokat a nosztalgikus érzéseket, amit a sorozat vált ki. Egyébként ez a videó azt is jelzi, hogy a Bandai Namco milyen nagy ambíciókkal vág neki a FromSoftware legújabb játékának. Egy ilyen színészt nem alkalmazol egy másodvonalas játékhoz. Talán ezután abban is bízhatunk, hogy nem kell majd ismét tíz évet várni a következő epizódra.


Új játékkal jelentkeznek a Dark Souls-játékok fejlesztői, ám ezúttal nem egy soulslike-ról van szó! Ha érdekel az Armored Core 6, a Konzolvilág kínálatában megtalálod.

Kövess Minket!



Gamer szótár