Októberben 5 vármegyeszékhelyre is ellátogat az OGEX!

Októberben 5 vármegyeszékhelyre is ellátogat az OGEX!

A héten még Szeged, Kecskemét, Szekszárd és Pécs vár, jövő hétre már felkészül Szolnok és Békéscsaba!

Budapest, 2023. szeptember 20. - Az Országos Gaming Expo (OGEX) ismét visszatért, hogy lenyűgözze a videojáték szerelmeseit és a digitális szórakozás rajongóit. Az OGEX az ország egyik legkiemelkedőbb videojáték rendezvénye, és idén minden vármegyeszékhelyen még több izgalmas tartalommal és élménnyel várja a látogatókat, mint valaha.

Dátum és helyszín: 

Nyitvatartás minden helyszínen: 10:00 és 18:00 óra között.

  • Október 5 - Szolnok - Reptár
  • Október 6 - Békéscsaba - Csabapark
  • Október 12 - Győr - Széchenyi István Egyetem
  • Október 26 - Veszprém - Acticity Tánc és Mozgásművészet
  • Október 28 - Tatabánya - Földi Imre Sportcsarnok

A program magában foglalja:

Retro sarok: Az OGEX kiállítási területén kipróbálhatod a 20-30 évvel ezelőtti játékokat, mint a Pac-Man, a Mario vagy a Wizard of Wor! Bújj egy napba az első gamerek bőrébe!

Versenyek és e-sportok: Az OGEX egy valóságos játékparadicsom a versenyszelleműek számára. Esport versenyek, bajnokságok és kihívások várják a résztvevőket, akiknek lehetőségük van bizonyítani képességeiket és versenytársaik ellen.

Panelsorozat és beszélgetések: Vezető iparági szakértők és játékfejlesztők részvételével zajló beszélgetések és panel diskurzusok során mélyebben megismerheti a videojáték világát. Tudjon meg többet a fejlesztési folyamatokról és az iparági trendekről.

Cosplay verseny: A cosplay rajongói sem maradnak ki az eseményről. A cosplay verseny lehetőséget nyújt azoknak, akik szeretnék megmutatni kreativitásukat és rajongásukat kedvenc karaktereik iránt.

Gyerekbarát Zóna: Az OGEX kifejezetten gondolt a fiatalabb látogatókra is, és egy külön gyerekbarát zónát alakított ki, ahol vidám játékok és tevékenységek várják a családokat.

Az OGEX 2023 egy igazi kihagyhatatlan esemény a videojáték rajongói számára, legyenek akár játékosok, fejlesztők vagy egyszerűen csak kíváncsiak a digitális szórakozás világára. A belépés pedig ingyenes, csupán regisztrálni szükséges az esemény hivatalos honlapján az ogex.hu oldalon!

Ne hagyja ki az Országos Gaming Expo 2023-at, és lépjen be a videojátékok és a digitális szórakozás izgalmas világába!

Az Országos Gaming Expo (OGEX) a videojáték és digitális szórakozás rajongóinak szentelt éves rendezvény Magyarországon. Az esemény célja, hogy bemutassa a legújabb játékokat, technológiákat és lehetőségeket, valamint összehozza az iparág és a közösség képviselőit.

Kövess Minket!



Gamer szótár