Gyűjtsd be az ingyenes Cyberpunk 2077 Phantom Liberty ajándékokat!

Gyűjtsd be az ingyenes Cyberpunk 2077 Phantom Liberty ajándékokat!

Az első akció már el is indult, így ha szeretnéd te is megszerezni őket, akkor irány a Twitch és a Cyberpunk 2077 adások!

A CD Projekt RED és a Cyberpunk 2077 a játék első nagy kiegészítőjének, a Phantom Liberty-nek a megjelenésével van elfoglalva, hiszen a DLC ma indul el hódító útjára. Az elvárások vitathatatlanul olyan magasak, mint még soha, és az izgalom elöntötte a videójátékos közösséget.

Ebből egészen biztosan profitálnak a Twitch-streamerek is, akik az elsők között látogatják meg ismét Night Cityt. Mint minden fontosabb megjelenésnél, most is elindult egy drop kampány, hogy megjutalmazzák a nézőket. Azonban míg a legtöbb ilyen a múltban kizárólag azért jutalmazta a rajongókat, ha nézték az adást, a Cyberpunk 2077 egyedülálló abban a tekintetben, hogy a közönséget ezúttal azért is honorálják, ha támogatják a résztvevő csatornákat. Tehát azok számára, akik támogatják kedvenc streamereiket, a jutalom még nagyobb.

Ezeket olvastad már?

Összesen öt Twitch-dropot lehet megszerezni. A három kozmetikai tárgyhoz mindössze nézni kell az adásokat bizonyos ideig. A negyedik "custom drop" kozmetikai tárgyat a "custom drop kampányban" részt vevő kiválasztott csatornák egyikének megtekintésével lehet megszerezni.

  • NUS Infiltrator Pants: Nézz meg egy órányi jososult Cyberpunk 2077 tartalmat szeptember 25. 13:00 óra és október 2. 23:59 óra között.
  • NUS Infiltrator Boots: Nézz meg egy órányi jogosult Cyberpunk 2077 tartalmat október 3. éjfél és október 12. 23:59 között.
  • NUS Infiltrator Jacket: Nézz meg egy órányi jogosult Cyberpunk 2077 tartalmat október október 13. éjfél és október 21. 23:59 között.
  • NUS Infiltrator Headgear (custom drop): Nézz meg egy órányi Cyberpunk 2077 tartalmat a jogosult csatornák egyikén szeptember 25. 13 óra és október 21. 23:59 óra között. A jogosult csatornák: Alanzoka, AVAMind, CohhCarnage, CyborgAngel, ELoTRiX, HasanAbi, JesseCox, k4sen, Lirik, OLDboiUA, POW3R, Rubius, SadDummy (서새봄냥), Shroud, TheSphereHunter, UrQueeen

Végül, a játékosok megszerezhetik a Yasha mesterlövészpuskát, ha támogatnak egy jogosult Twitch-partnert vagy társvállalatot két Twitch-előfizetés ajándékozásával. Az akció itt is szeptember 25. 13 óra és október 21. 23:59 óra között él. A CDPR egy hatalmas listát tett közzé a kampányra jogosult több ezer streamerről. Ezt itt éritek el.

Kövess Minket!



Gamer szótár