Ennyibe kerülnek majd az iPhone-os Resident Evil játékok

Ennyibe kerülnek majd az iPhone-os Resident Evil játékok

Kiderült, hogy mikor és mennyiért játszhatunk majd a Capcom horror játékaival az Apple készülékein.

Hamarosan már a kezünkben tartott mobil kijelzőjén lehet pörgetni az Assassin's Creed Mirage, a Resident Evil Village és a Resident Evil 4 Remake videójátékokat, sőt még Kojima Death Strandingje is felbukkan majd az új iPhone-okon. Az A17 Pro chipbe épített GPU ugyanis lehetővé teszi azt, hogy ilyen kaliberű és látvánnyal rendelkező AAA-s címekkel is játszhassunk majd az iPhone 15 Pro készülékeken.

Az Apple szeptember közepi bejelentéséből csak egyetlen apróság nem derült ki: hogy mégis mikortól és mennyiért tehetjük meg ezt. Szerencsére most a Capcom elárulta, hogy az ő játékaikkal kapcsolatban mire kell számítani. A bejelentést egyébként nem vitte túlzásba a kiadó sem, szóval csak a weboldalukra tették ki az infókat és Japánban kommunikálták az árakat. De legalább így már azt is tudjuk, hogy a megjelenés után mindkét játékot ingyen ki lehet próbálni és csak a nyitójelenetek befejezése után fognak pénzt kérni azok folytatásáért.

Ezeket olvastad már?

A Village esetében ez azt jelenti, hogy a tesztkör után kb. 12 ezer forintot kell kicsengetni a teljes játékért és még 5 ezret a Winter's Expansionért. A megjelenésre pedig már nem is kell sokat várni, mert október 30-án érkezik az Apple készülékeire: az iPhone 15 Pro és Pro Max modellekre, valamint a legalább M1-es chippel szerelt iPad Airre, Próra és Macekre.

A Resident Evil 4 Remake esetében 20 ezer forintot kell otthagyni az Apple kasszájában és még további 2 500 forintot a friss és ropogós Separate Way DLC-ért. A hardveres követelmény a Village-dzsel egyező lesz, bár ebben nincs nagy meglepetés. Azonban ennek a megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen – csak annyit tudni, hogy még idén kijön.

Kövess Minket!



Gamer szótár