Érdekel, hogy fut a Call of Duty az új iPhone-on? Mutatjuk!

Érdekel, hogy fut a Call of Duty az új iPhone-on? Mutatjuk!

Persze elsőre menőnek néz ki egy ilyen kísérlet, de akkor már nem egyszerűbb egy konzolt venni?

Szeptember 22-én mutatta be az Apple legújabb mobiltelefonjait, a iPhone 15 szériát, amivel kapcsolatban a szokásosnál is ambíciózusabbak voltak. No nem a festés minőségére vagy a törhetőségre gondoltunk, hanem a videójátékokra, ugyanis nem kisebb célt tűztek ki az amerikaiak, mint hogy a telefon játékkonzolként is megállja a helyét.

Az almások azt remélik, hogy ennek következtében több játékot is kiadnak rá. Természetesen az új tulajdonosok, szintén szeretnék kihasználni ezt a funkciót, ezért elkezdték a különböző játékokat kipróbálni rajta. Az általános tapasztalat, hogy egyáltalán nem futnak rosszul, ettől függetlenül van, aki nem elégszik meg a mobiltelefon által adott lehetőségekkel.

Ezeket olvastad már?

A közösségi médiában felbukkant egy videó, hogy egy játékos a Call of Duty Mobile-t próbálgatja az iPhone 15 Prón, ám nem csak a telefont nyomkodja, ugyanis az irányításhoz egy Xbox-kontrollert használ, illetve egy USB-C segítségével kivetítette az egészet tévére. Más kérdés, hogy egy Xbox Series X/S vagy PlayStation 5 ennél olcsóbb és az legalább eredetileg is erre lett kitalálva.

A videót látva sokan csak legyintettek, hogy a mobilos CoD különösebben nem érdekel senkit, ám ez nem igaz, 2022-ben meghaladta a 650 millió letöltést, tehát látható, hogy elképesztően nagy népszerűségnek örvend valójában, nem véletlen, hogy az Activision javában dolgozik a mobilos Warzone-on is, illetve, hogy a Microsoft szeretne lecsapni a cégre.

Egy szó mint száz, a Nintendónál oda kell figyelniük a riválisra, mert ha az új iPhone felveszi a versenyt a többi kézikonzollal, akkor bizony ideje nekik is előrukkolni egy erősebb hardverrel, mert könnyen felhasználókat veszthetnek.


AZ ÚJ CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3-RA MÁR MOST IS LECSAPHATSZ A KONZOLVILÁGBAN!

Kövess Minket!Gamer szótár