Hirdetés

Pár napig ingyenesen megszerezhető a The Dark Pictures: Man of Medan

A készlet limitált, de ha igyekszel, még be tudod szerezni a Supermassive Games horrorjátékát.

Hirdetés

Azt már megszokhattuk, hogy sok stúdió, illete kiadó él azzal a lehetőséggel, hogy ha készen áll bejelenteni, vagy megjelentetni egy új játékot, akkor a korábbi részeket akciósan, esetenként akár ingyen adja. Az nem teljesen világos, hogy most is ez a helyzet, de van rá esély, ugyanis a Supermassive Games készíti a The Dark Pictures Anthology második évadát, amelyről azonban nem sokat tudunk. Lehet, hogy hamarosan valamiféle bemutatóra kerülhet sor, mert az első széria egyik játékát, a Man of Medant most egy rövid ideig ingyen adja a Bandai Namco.

A The Dark Pictures antológia első részeként számon tartott játék eredetileg 2019 augusztusában debütált, és azóta számos folytatás érkezett hozzá (Little Hope, House of Ashes és The Devil in Me), így összesen 4 epizód alkotja a horrorjáték-sorozat első évadát. Tekintve, hogy küszöbön áll az október, közeledik a „kísérteties szezon” a Halloweennel, ez egy tökéletes alkalom arra, hogy beszerezd ezt a horrorjátékot.

Ezeket olvastad már?

Nem kell semmi különösre gondolni, nincs nagy követelménye annak, hogy tied lehessen a cím díjtalanul. Ehhez mindössze regisztrálni kell a Bandai holnapján péntekig, szeptember 29. 15 óráig és kitölteni az űrlapot. Amennyiben minden rendben ment és sikerült szerezni egy steames példányt a játékból, akkor arról még értesítést is küldenek emailen keresztül.

Azonban nem árt sietni: egyrészt már csak 2 napig él az akció, másrészt elárulták, hogy összesen százezer másolat áll rendelkezésre, tehát véges a készlet. Persze ez a mennyiség elméletben elegendő, hogy mindenkinek jusson, aki kér, de azért nem baj, ha ezt nem bízzuk a szerencsére. A kódra azonban ne várj azonnal, a kiadó közölte, hogy csak október 2-ától kezdi el kiküldeni őket a játékosoknak.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés