Hirdetés

Akciófigyelő: Ezen a héten is dupla ajándékkal vár az Epic Games!

Az Epic Games Store ezen e héten sem hagy minket cserben.

Hirdetés

Az egyszer biztos, hogy a 2023-as szeptember nem hagyja cserben a videojáték-rajongókat. A Starfield elrepített minket a csillagokba, a Phantom Libertyben újra nyakunkba vehetjük Night City ügyes-bajos dolgait, ha pedig még ez sem lenne elég, akkor a Mortal Kombat 1-ben bármit és bárkit szana-széjjel verhetünk. De van amikor az embernek a legjobbakból is elege lesz, ilyenkor pedig érdemes benézni az Epic Games Store-ba, hiszen a platform ezen a héten is két gyöngyszemet ad ingyen.

Soulstice

Keidas szent királyságát lerohanták a démonok és azzal fenyegetik a világot, hogy mindenkit megölnek. Velük egyedül csak a Chimérák, a legendás harcosok tudják felvenni a harcot, akikben nem csak egy, de egyszerre két szív is dobog. A történet két főhőse Briar és Lute, a két nővér, akik mindent egy lapra tettek fel, hogy megmentsék a világot. Lute szellemként segíti Briar összecsapásait, akinek a húga önfeláldozása emberfeletti erőt adott. 

Model Builder

Ha pedig már elegetek van abból, hogy halomra gyilkoljátok a démonok seregét, akkor ideje megnyugodni egy pict. A Model Builder-ben mindenki felfedezheti magában azt a gyereket, akiknek felcsillant a szeme, amikor a karácsonyfa alatt meglátott egy összerakható repülőgép modell dobozt. Ebben a játékban ki lehet próbálni a hobbi minden ici-pici részletét és ki tudja, még az is lehet, hogy a való életben is besétáltok egy boltba, hogy megvegyéték, összerakjátok és kifessétek a Millenium Falcon miniatűr változatát.

Ezeket olvastad már?

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár

LAN

Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés