BRÉKING: Megjelent a Counter-Strike 2 és ingyenes!

BRÉKING: Megjelent a Counter-Strike 2 és ingyenes!

Annyi várakozás és annyi hitetlenkedés után végre itt a Counter-Strike 2, megjelent és már bárki számára elérhető!

Ismerjük már a Valve-ot, mint a rossz pénzt, éppen ezért bármennyire is utaltak arra, hogy szerdán érkezik a CS2, nehezen tudtunk hinni nekik. Most azonban nem kellett csalódnunk, nem halasztották el a megjelenést, tartották a szavukat és ha hiszed, ha nem, szerda hajnalban tényleg megjelent Counter-Strike 2, ezzel elindult a legendás széria történetének egy új fejezete.

Nem verték nagy dobra, megtette helyettük a közösség. Aki élőben követte az eseményeket és türelmesen várt, az egyszer csak azt vette észre, hogy a Steam könyvtárban a Counter-Strike: Global Offensive címe és logója egyszer csak Counter-Strike 2-re vált. Néhány másodperc és megérkezett a frissítés is, aminek letöltése közben szépen sorban kapcsolták fel a CS2 első hivatalos szervereit.

Végül néhány perc alatt eltűnt Steamről a CS:GO és átvette helyét a CS2! A játék itt van, tényleg megjelent, bárki számára játszható, ráadásul teljesen ingyenesen! Attól viszont óva intünk mindent, hogy tökéletes programot várjon már most az elején, mert a CS2 nem az. Rengeteg animáción, rengeteg bugon javítottak, sokkal jobbak lettek a hangok és a mozgás is javult valamelyest, de a játék még így is sorozatok frissítéseket és javításokat kíván majd, ez valahol természetes is.

Egyelőre azonban ezzel ne foglalkozzunk, irány a Steam, irány a szerverek, irány a Counter-Strike 2! Néhány meccs után pedig nézzetek fel az Esport1.hu-ra mert ma és a következő napokban, hetekben biztos, hogy darabokra szedjük majd a CS2-t, megmutatjuk annak minden elképesztő funkcióját, legnagyobb őrültségeit és legbosszantóbb hibáit is.

Kövess Minket!



Gamer szótár