Hirdetés

Hideo Kojima árulkodott, jöhet az idei év legjobb State of Play eseménye?

A legendás japán fejlesztő elspoilerkedte a Sony nagy, de titkos eseményét?

Hirdetés

Egy látszólag ártalmatlan kép Hideo Kojimáról a PlayStation State of Play pletykák hullámát indította el, felvetve a kissé valószínűtlen lehetőséget, hogy a Sony egy újabb, trailerekkel teli streamje már nincs messze. A fotó ezzel együtt felkeltette a Death Stranding 2-rajongók figyelmét is, akik bizakodva várják, hogy a Kojima Productions által fejlesztett címről hamarosan további információkat áruljanak el, például a megjelenési dátumát.

A legutóbbi PlayStation State of Play szeptember 14-én volt. És bár a Sony viszonylag gyakran megrendezi az eseményt, annak 2019-es indulása óta hagyományosan elkerülik az októbert, ezt mindössze egyszer szegték meg, még 2021-ben.

Ezeket olvastad már?

Mindazonáltal egy újonnan felbukkant kép, amelyen Hideo Kojima egy számítógép előtt ül, elindította a pletykákat, hogy ismét kivételt tehetnek a japánok és beszámolnak néhány címük fejleményeiről. A képen, amelyet Kojima személyes asszisztense, Ayako Terashima tett közzé a Twitteren/X-en, a játéktervező látható, amint az Adobe Premiere Pro videószerkesztő szoftvert használja. Amint azt az éles szemű rajongók azonnal kiszúrták, a képen látható aktív projekt neve a jelek szerint "State_of_Play" kezdetű. Terashima megerősítésével együtt, miszerint a kép szeptember 27-én készült, a poszt olyan spekulációkat indított el, hogy a következő PlayStation State of Playre hamarosan sor kerül.

Azonban azt is figyelembe kell venni, hogy abban az esetben. ha Kojima most egy újabb ilyen eseményhez készíti is a trailert, attól az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy már a jövő hónapban sor kerül a bemutatóra. A korábbi tapasztalatok alapján Kojimának három hét és több hónap közötti időre van szüksége egy-egy trailer elkészítéséhez.

Mit mutathatnak be, ha mégis jön ilyen esemény? Az egyik legvalószínűbb jelölt a Death Stranding 2, az egyetlen megerősített PlayStation-játék, amelyen a Kojima Productions jelenleg dolgozik. A folytatást tavaly decemberben a The Game Awardson erősítették meg. Azonban rengeteg kérdésre a mai napig nem kaptunk választ, így a rajongók türelmetlenül várják, hogy újabb részletek derüljenek ki a projektről. Ezen kívül reménykedhetünk további nagyobb címekben, például a Marvel's Wolverine-ben, amelyet szintén régóta rejtegetnek, pedig több olyan pletyka is megjelent vele kapcsolatban, hogy jövőre érkezhet, akkor pedig lassan ideje lenne többet megmutatni belőle.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés