A PlayStation újabb nagy dobása érkezik PC-re

A PlayStation újabb nagy dobása érkezik PC-re

Folytatja a Sony a sort és egymás után adja ki PC-re is az exkluzív játékait.

Újabb Sony kasszasiker érkezik PC-re. A pletykák igaznak bizonyultak, ugyanis bejelentették, hogy PS5 legjobb exkluzív játékainak egyik ékköve, a Horizon Forbidden West 2024 elején megérkezik asztali számítógépre is, méghozzá a Complete Edition formájában. Ez az, amelyik tartalmazza a Burning Shores DLC-t, bónusz játékbeli tárgyakat és a szokásos digitális extrákat, mint a soundtrackek és művészeti könyvek. Az ára pedig 70 euró lesz a kiadásnak. Már most kívánságlistára rakhatjátok, ha megtetszett a játék, és szabadon válaszhattok, honnan szereznétek be, mert Steamen és Epic Games Store-ban is elérhető lesz.

A portolásért a Sony leányvállalata, a Nixxes felel, ugyanaz a stúdió, amely, Horizon Zero Dawn, a Marvel's Spider-Man Remastered (illetve a Miles Morales) és a Ratchet & Clank: Rift Apart egyébként jól sikerült portjait is készítette. Szóval reménykedhetünk, hogy a Horizon Forbidden West esetében sem lesz olyan döcögős az indulás, mint például a The Last of Us Part 1-nél.

Ezeket olvastad már?

Eredetileg a Horizon Forbidden West 2022. február 18-án jelent meg, vagyis a PC-s port időpontja összhangban van a Sony főnökének, Jim Ryan korábbi kijelentéseivel, miszerint a PC játékosok valószínűleg "két-három évet" várnak majd, mielőtt PlayStation játékokat kapnak. Látva a korábbi évek óriási sikerét, nem meglepő, hogy elkezdték erőltetni ezt a vonalat. Éppen ezért sokan még inkább reménykedhetnek, hogy egy nap arra a szalagcímre ébrednek, hogy hasonló sors vár a Bloodborne-ra is.

A PlayStation 5 tulajok sem maradnak üres kézzel, ugyanis ez a kiadás számukra is érkezik, méghozzá a jövő héten, október 6-án. 

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN