Két újabb Marvel-sorozatot tolt el a Disney

Két újabb Marvel-sorozatot tolt el a Disney

A Tervek jócskán megváltoznak 2024-re.

A Marval még a tavalyi San Diego Comic-Con keretei között jelentette be az ötödik és a hatodik fázisát a Marvel Moziverzumának. Ezek szerint a következő években nem szűkölködtünk volna egész estés mozikból és persze sorozatokból sem. Persze azóta a Galaxis Őrzőinek 3. részén kívül nem sikerült túl nagyot domborítani a kasszáknál és a sorozatok nézettsége is igencsak felemás, legutoljára a Secret Invasion bukott egész nagyot. Ha pedig még nem elég a gondokból, akkor az írók májusban, a színészek pedig júliusban sztrájkba léptek, ami tovább nehezíti a Disney-fejesek mindennapjait.

Ami már tuti idén az Nick Fury kalandjai és a Loki második évad, amit elvileg majd októberben pakolnak fel. Ezen kívül a What if ...? második kört már korábban eltolták és most az Echo, illetve az Agatha is hasonló sorsa jutott.

Előbbi esetében egy másik szögből néztük volna meg a Marvel világát. Benne egy bűnbanda fejével, aki küzd azzal, hogy milyen szerepe is van az életben. A korábban kapott infók alapján a sorozatban Daredevil és Kingpin is megjelenik majd, de most legalább pár hónapot még várniuk kell. Az eredeti november 29-es megjelenési dátum helyett csak 2024-január 29-én kerül majd fel.

A második sorozatban a főszereplő Agatha lesz, akit még a WandaVision epizódjaiban ismertünk meg. Itt már sokkal hosszabb a csúszás. Eredetileg ez is 2023 telén jelent volna meg, de a legújabb dátum szerint átkerül 2024 novemberébe. A show egyébként, most harmadjára, neve is változtatott. Úgy kezdődött, hogy Agatha: House of Harkness, aztán jött az Agatha: Coven of Chaos és a legutóbbi kör után a cím már az Agatha: Darkhold Diaries lesz.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár