Amouranthot arra is figyelmeztetni kell, hogy lehetőleg ne fulladjon meg stream közben

Amouranthot arra is figyelmeztetni kell, hogy lehetőleg ne fulladjon meg stream közben

Na ezért nem voltak medencében alvós streamek!

Emlékeztek még a hot tub streamek dicső korára? Van, aki imádta, van, aki utálta a jelenséget, de az biztos, hogy mindenki találkozott ilyen streamekkel. Mára lecsengett az őrület, persze vannak még hot tub streamek, de már mindenki megbékélt azokkal, vagy legalábbis elfogadja, hogy léteznek és csak legyint egyet.

A hot tub streamek koronázatlan királynő pedig Amouranth volt, aki saját maga is azt vallja, hogy a hot tub streaming hozta meg az igazi sikert számára. Elmondása szerint a medencés adásokkal Twitches bevétele 100 ezer dollárra nőt (havonta persze) és OnlyFans forgalmát és előfizetőit is alaposan megdobta. Volt azonban valamit, amit még ő sem tehetett meg, amit még neki is megtiltottak.

Ezeket olvastad már?

Amouranth aludni szeretett volna, persze medencében, mondjuk egy óriási felfújható banánon. Az alvós streamekkel nincs gond, azzal viszont már igen, ha mindezt egy medencében tenné valaki. Bármennyire is szeretett volna Amouranth medencében aludni, menedzsere megtiltotta azt, hiszen ha elalszik és vízbe esik, akár meg is fulladhat. Elég nyomós érv, nem?

Az alvós streamek egyébként kifejezetten sikeresek Amouranth számára, állítása szerint egy alvással 15 ezer dollárt keres Twitchen.

Kövess Minket!



Gamer szótár