Hirdetés

Ott van a legjobbak között az EA FC 24

Idén csak egy játék tudta maga mögé utasítani.

Hirdetés

Ugyan még csak pár nap telt el azóta, hogy az EA FC 24 a virtuális polcokra került, de az első eladási adatok kezdenek megjelenni. Chris Dring, piaci elemző szerint az Egyesült Királyságban az EA Games legújabb játéka jól indított. Pillanatok előtt beelőzte a Hogwarts Legacy-t, viszont a Zelda: Tears of the Kingdom már sokkal nagyobb falatnak bizonyult. Sőt, ha összehasonlítjuk a FIFA 23 statisztikáival, akkor bizony látható egy 30 %-os esés, ami akár még okot adhat némi aggodalomra is.

De erre lehetett számítani, sőt a kiadó ennél alapból rosszabb forgatókönyvvel számolt, az elemző szerint. Várható volt, hogy a FIFA név elvesztése negatív hatással lesz a bevételekre. Ezt pedig csak úgy lehet visszaszerezni, hogy tényleg jó játékot pakolnak a fogyasztók elé. Hogy az EA FC 24-nek sikerül-e ezt megugrani, egyelőre még nem tudjuk. Nyilvánvaló, hogy van benne újdonság. Végre a női játékosok is ott vannak az Ultimate Team-kártyákon és sok olyan példát láttunk, ami értékben is felveszi a versenyt a férfiakkal. Egyszóval bőven megéri női játékosokat pakolni a FUT-csapatunkba, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy még a chemistry bónusz is jár, ha ugyanaz az anya-szervezet. 

Lehet, hogy az EA FC 24 egyelőre elmarad a nagy elődtől, viszont azt sem lehet mondani, hogy a megjelenés bukta lenne. Az Ultimate Team rajongói megkapták, amit akartak és még talán többet is. A játék nagyobb lett és bekerültek olyan mechanikák, amiket eddig a FIFA közbenjárása miatt ki kellett hagyni. Ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy a tavalyi szakítás után az EA Games járt jobban. A szövetség által belengetett foci-szimulátorról még kósza híreket sem hallottunk. Ami azt jelenti, hogy alsó hangon is még évek, mire megjelenik. Ha megjelenik egyáltalán.

Ezeket olvastad már?

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés