Mindenki ezeket a városépítős játékokat várja

Mindenki ezeket a városépítős játékokat várja

A Steam kívánságlistán lévő top 5 játék közül 3 városépítős, melyekkel te is biztosan szeretnél játszani.

A városépítős játékok mindig is különleges helyet foglaltak el a játékosok szívében, népszerűségek pedig az elmúlt években egyre csak nő. Ezt mi sem bizonyíthatná jobban mint a Steames várólista, ahol az 5 legjobban várt játék közül három ebbe a témába tartozik. Manapság már ezen kategórián belül is elképesztő különbségek vannak, így az egyik játék nem helyettesíti a másikat, akár párhuzamosan is érdemes velük foglalkozni. Alább bemutatjuk a három legjobban várt alkotást, melyeket mi is mindenképpen kipróbálunk majd.

Ezeket olvastad már?

 Manor Lords 

Ez a játék városépítésből, gazdasági és társadalmi szituációkból, valamint hatalmas taktika csatákból tevődik össze. Egy középkori földesúrként kell helytállnunk, irányításunk hatására pedig felvirágozhat, illetve csődbe is mehet városunk. Konkrét megjelenési dátumot még nem kapott, de 2023-ra ígérték be a fejlesztők.

 Cities: Skylines 2 

A nagy sikerű Cities: Skylines folytatása október 24-én debütál PC-re – konzolokra 2024-ben. A világ eddigi legrealisztikusabb városépítőjeként harangozták be, melyben városunkat az alapoktól kell egészen modern nagyvárossá felépítenünk. Utunk során számtalan problémával találjuk szembe magunkat, melyek megoldása csak rajtunk múlik. Egy kimondottan összetett játékról van szó, mellyel napokat lehet eltölteni anélkül, hogy észrevennénk – akárcsak az elődjével.

 Frostpunk 2 

A Frostpunk 2 egy társadalmi túlélőjáték, melyben az olaj által nyújtotta lehetőségek kiaknázása a cél, miközben számtalan veszély és fenyegetés árnyékolja be városunk jövőjét. Ez a minden szempontból egyedi cím 2024-től lesz elérhető, de addig még biztosan sokat hallunk róla.


AZ OKTÓBER 24-ÉN ÉRKEZŐ CITIES: SKYLINES 2 MÁR ELÉRHETŐ A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár