A Waffenträger-esemény prémium tankjai: Jagdtiger Prototype bemutató

A Waffenträger-esemény prémium tankjai: Jagdtiger Prototype bemutató

A jármű általános koncepciója ugyanaz, mint nagyobb teljesítményű változatáé: az ellenséges járművek akadálytalan megsemmisítése kiváló lövege segítségével.

A Jagdtiger Prototype erős, 128 mm-es löveggel rendelkezik. A Jagdtiger ezen változatát a 12,8 cm-es Pak 44/1 L/55 löveggel látták el. A jármű általános koncepciója ugyanaz, mint nagyobb teljesítményű változatáé: az ellenséges járművek akadálytalan megsemmisítése kiváló lövege segítségével. A 12,8 cm-es Pak 44/1 L/55 kielégíti az erőteljes lövegek kedvelőinek igényeit. Alaplövedéke átüti a 246 mm-es páncélzatot, különleges APCR lövedékének pedig a 311 mm-es páncélzat sem állja útját. A -7,5°-os lövegkitérítési szögével és 40 lövedékével ez a löveg képes jelentősen befolyásolni bármelyik csata menetét. A 2200 életerős átlagos percenkénti és 490/490/630 életerős lövésenkénti sebzése elég jónak számít egy VIII-as szintű jármű esetében – ezt minden ellenfél megérzi majd.

A Jagdtiger Prototype kiváló, 1600 életerős tartóssága az egyik legjobb érték a saját szintjén. A fülke 250 mm-es páncélzata a fedezékek bölcs megválasztásával kombinálva jelentősen megnehezíti az ellenség számára a jármű megsemmisítését. A járműtest páncélzata nem a legjobb, alsó és felső páncéllemeze gyenge, így érdemes elkerülni, hogy védtelenné váljon. A 370 méteres látótávolsága nem éppen kimagasló, de a megfelelő felszereléssel és legénységi készségekkel nem okoz kényelmetlenséget.

38 km/h-s végsebessége kiváló érték egy ilyen nagy jármű esetében, jó kormányozhatósága pedig még kényelmesebbé teszi vezetését. A Jagdtiger Prototype mobilitásának köszönhetően időben odaér a nehéz járművek összecsapásához.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.