BRÉKING: A Sony a semmiből bemutatta a legújabb PlayStationt!

BRÉKING: A Sony a semmiből bemutatta a legújabb PlayStationt!

Szia uram! Új PlayStation érdekes lehet számodra?

Volt, aki mostanában azt kívánta, hogy 2023. október 10-én a Sony bárcsak bejelentene egy új konzolt? Ha igen, akkor van egy jó hírünk, a Sony ugyanis 2023. október 10-én bejelentett egy új konzolt! Nem csalás, nem ámítás, még idén új konzolt kapunk a Sonytól, amivel valószínűleg le is tarolják majd az ünnepi szezont!

Na azért megijedni nem kell! A Sony nem lövi le máris az aktuális érát, nem egy PS6-ról van szó, csupán egy új PS5-ről. Sőt, még a PS5-ök között sem a jó ideje pletykált PS5 Prot mutatták most be, hanem a már jól ismert és közkedvelt konzolt karcsúbb változatát, a PS5 Slimet. Az új készül nem erősödik, pontosan ugyan olyan erősségű hardverrel érkezik, mint a már piacon lévő PS5 konzolok, csak épp kisebb és vékonyabb lesz, valamint 1 TB-os SSD-vel szerelik.

Sőt, ha minden en m lenne elég, akkor a Digital Editionhöz (amin ugye nincs optikai meghajtó) mostantól vásárolhatunk egy le- és felszerelhető optikai meghajtót. Hagyok időt feldolgozni. Szóval, ha nem érdekelnek minket a lemezes játékok és direkt olyan konzolt veszünk ami nem kezeli már a lemezeket, akkor vásárolhatunk rá egy hordozható meghajtót. Oké, aki ebben logikát talál az írjon!

Az új gépek még idén novemberben debütálnak, kezdetben csak az amerikai piacon, később pedig szerte a világon. Az új PS5 Európában 549,99 euróba kerül majd, a Digital Edition változata 449,99 euróba.

Kövess Minket!



Gamer szótár