Michael Jackson kísérti a CS2 szervereit

Michael Jackson kísérti a CS2 szervereit

A Michael Jackson peek pontosan azt a hatást váltja ki az ellenfelekből, mint amikor az emberek először meglátták a mozdulatot a Smooth Criminalban.

A Counter-Strike 2 játékosai minden nap felfedeznek valami különös bugot és ez tegnap sem volt másképp. Ugyanis kiderült, hogy analóg billentyűzet segítségével a karakter képes úgy bedőlni a játékban, mintha maga Michael Jackson lenne! Nem, nem olvastad félre. A sarkok mögül történő kinézéskor mintegy utánozható Michael Jackson egyik híres táncmozdulata – az anti gravity lean –, hogy így lőjük le a meglepett ellenfeleket.

A véletlen bekerült funkció rendkívül előnyös helyzetbe hozza azt, aki csinálja, de a Valve biztosan ki fogja javítani. A közösség ezért nem is veszi annyira komolyan a jelenséget, ami egyszerre gyönyörű és nagyon vicces. Az egyik legelső Michael Jackson peeket a Redditen osztották meg, de később ez a klip bejárta az internet más szegleteit is. Ezt követően pedig több hasonló példa is előkerült, olykor a Smooth Criminal című Jacko-számot használva aláfestésként.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár