A Cyberpunk után a The Elder Scrolls is élőszereplős adaptációt kaphat

A Cyberpunk után a The Elder Scrolls is élőszereplős adaptációt kaphat

Nem akármilyen monumentális feladattal kellene megbirkóznia a készítőknek egy ilyen koncepció esetében.

Az utóbbi években egyre nagyobb divatnak számít, hogy a sokak által kedvelt videojátékokból élőszereplős adaptációt varázsolnak. Most viszont egy nem akármilyen cím került terítékre, hiszen a hírek szerint a The Elder Scrolls Online rendezője szerint klassz
ötlet lenne, ha a franchise-t átültetnék nagyvászonra.

Ezeket olvastad már?

Alig jelentették még csak be a Cyberpunk 2077 élőszereplős verzióját, Rich Lambert, a The Elder Scrolls Online rendezője, aki egyben a kreatív igazgatója is a milliók által imádott IP lehetséges tévé- vagy filmadaptációjának ötletével kacérkodik. Az először 2014-ben megjelent ESO egy MMORPG, amely az Elder Scrolls univerzumában játszódik, így az élőszereplős adaptáció megvalósítása nem kis bravúr lenne, mindenesetre érdekes lenne látni mihez kezdenek vele.

A Dexerto-nak adott interjúban a kreatív igazgató pont erről beszélt és akkor arról is biztosította az olvasókat, hogy ő és a Bethesda ugrana egy ilyen lehetőségre lehetőségre, legyen szó élőszereplős vagy animációs adaptációról.

„Szerintem klassz lenne, ha meg tudnánk csinálni. Csak azt nem tudom, hogyan. Nagy fantasy-rajongó vagyok, és szerintem az Elder Scrollsnak igen sajátos stílusa van. Azonban úgy gondolom, hogy az Elder Scrollsba tényleg sikerült megoldani, hogy beépítették a hagyományos dolgokat, de mégis nagyon különbözik minden mástól.”

Ez olyasmi, amit a közösség valójában már régóta szeretne. Nagyon akarnak egy Elder Scrolls-filmet, imádják a CGI-trailereinket. Reméljük, hogy ez a jövőben megtörténik, mert az Elder Scrolls világában rengeteg nagyszerű történet van, amit még el kell mesélni.”

Azt még nem tudni, hogy a The Elder Scrolls Online valóban megjelenhet-e a mozikban, de egy jó forgatókönyv és rendezés esetén akár még nagyot is mehetne, ezzel pedig még nagyobb rajongótábort szerezhet magának az epikus fantasy franchise.

Kövess Minket!



Gamer szótár