Gwyneth Paltrow ajtótámaszként használja az Oscar-díját

Gwyneth Paltrow ajtótámaszként használja az Oscar-díját

Elmondása szerint tökéletesen teszi a dolgát a szobrocska, ennek ellenére van némi turpisság a dologban.

A győztesek gyakran szentelt helyen, értékes emlékek és kitüntetések között, vagy legalábbis egy vitrinben őrzik szobrocskáikat, hiszen nem akármilyen megtiszteltetés elnyerni egy színésznek az Oscar-díjat.

Ezeket olvastad már?

De nem úgy Gwyneth Paltrow, aki mostanában leginkább a Goop nevű wellness- és életmódmárkája felvirágoztatásával van elfoglalva, és emiatt némileg háttérbe szorult nála a színészkedés – legutóbb 3 éve láthattuk őt A politikus (The Politician) című sorozatban, a nagyvásznon pedig a Bosszúállók: Végjátékban tűnt fel. A Vogue 73 kérdés című sorozatának nemrégiben készült egy epizódja, amelyben Paltrow kisasszonyhoz látogattak el és néhány perces beszélgetést követően a riporter egy különös dologra figyelt fel. Az Oscar-díja – amit 1999-ben a Szerelmes Shakespeare-ben (Shakespeare in Love) nyújtott alakításáért kapott meg a legjobb színésznő kategóriában - is előkerült felvétel során, hiszen egy kapu támasztójaként funkciónál nála a hihetetlenül buja kertjében.

„Az ajtótámaszom. Tökéletesen működik.”

Tekintettel arra, hogy Paltrow milyen keserédes viszonyt ápol az Oscar-díjával, a kis trófea örülhet, hogy egyáltalán elővette. 2005-ben Paltrow bevallotta, hogy szobrocskáját a hálószobája könyvespolcának hátsó részében tartja, mert a frászt hozza rá.

„Miután megnyertem, hetekig egy raktárban tartottam. Még a kandallóra sem teszem ki, mert a frászt hozza rám.”

A Goop alapítója elmondta, hogy egyszerűen zavarba jött a közelében, mivel a trófea furcsa, traumatikus érzéseket vált ki belőle, mert az életének egy nehéz időszakát idézi fel benne. Az év elején Alex Cooper Call Her Daddy podcastjában vendégszerepelt, és ezt részletesen kifejtette. Paltrow felidézte, hogy édesapja az Oscar-díj kiosztásának idején súlyos beteg volt, és amit a győzelem után átélt, az nagyon megkeserítette számára a pillanatot.

„Nagyon legyengült.” - mondta Paltrow édesapjáról, Bruce Paltrow-ról, aki egyébként végül 2002-ben halt meg. „Ez egy teljesen lesújtó pillanat volt.”

Folytatta: „Tudod, 26 éves voltam. Sírtam, és az emberek olyan gonoszak voltak emiatt, én pedig arra gondoltam, hogy 'Hű, ez egy nagy energiaváltás, ami történik. Azt hiszem, meg kell tanulnom kevésbé nyított szívűnek lennem és sokkal jobban védeni magam, hogy jobban kiszűrjem az embereket.'”

Természetesen a videót követően Gwyneth Paltrow képviselője a Variety-nek azt mondta, hogy természetesen ez egy vicc, és a színésznő az Oscar-díját a New York-i Amagansettben lévő házában tartja nagy becsben.

Kövess Minket!



Gamer szótár