Momoa Deppnek öltözve, részegen akarta kirugatni Amber Heardöt az Aquaman 2-ből

Momoa Deppnek öltözve, részegen akarta kirugatni Amber Heardöt az Aquaman 2-ből

A színésznőt végül az ex-barátja, Elon Musk mentette meg.

Kissé ellentmondásos filmnek tűnik az Aquaman második része, és nem csak azért mert egy jó ideje már meg kellett volna jelennie. Elsősorban azért mert még mindig nem tudni, hogy vajon Amber Heard az első felvonás után mennyi időt kapott benne a Johnny Deppel lefolytatott viharos tágyalását követően. Elméletileg teljesen egészében ki akarták vágni őt a folytatásból, de végül ez nem valósulhatott meg, pedig még Jason Momoa is meg tett mindent annak érdekében, hogy kiválljon Heard kisasszony a stábból. Emiatt a Momoa bepiált és Johnny Deppnek öltözve akarta őrületbe kergetni őt, hogy végül repüljön. A Variety forrásai szerint Heardot majdnem kirúgták, mert nem működött a kémia Momoa-val.

Ezeket olvastad már?

De Heard hátsóját végül exbarátja, Elon Musk mentette meg, aki az egyik ügyvédjével egy kemény levelet küldött a Warner Bros-nak, és azzal fenyegetőzött, hogy megégeti magát a vállalat, ha a színészt ki merik tenni a folytatásból.

Heard, bár erről nem kívánt nyilatkozni a Variety-nek, korábban a rágalmazási pere során már vallott a csökkentett szerepéről. A DC Films korábbi főnöke, Walter Hamada a tanúk padján el is mondta, hogy Heard és Momoa párosból hiányzott a kémia. Kathryn Arnold ügyvédnő azonban kijelentette, hogy Momoa és Wan is hajthatatlanok voltak azzal kapcsolatban, hogy Heard továbbra is szerepeljen a filmben.

A feljegyzések kitérnek még a mérgező munkakörnyezetre, amelyben Momoa állítólag részegen és Depphez hasonlóan öltözve jelent meg a forgatáson.

„Jason azt mondta, azt akarja, hogy kirúgjanak. Késett a forgatásról és részegen jelent meg. Úgy öltözött, mint Johnny. Az összes gyűrűje is rajta volt.” – áll a feljegyzésekben.

A DC szóvivője cáfolta ezt a beszámolót, mondván:

„Jason Momoa az Aquaman és az elveszett királyság forgatásán mindig profi módon viselkedett.”

Egy másik forrás hozzátette:

„Jason halálra dolgozta magát, szeret néha meginni egy sört, mint mindenki, de soha nem jelenik meg részegen a forgatáson. És nem úgy öltözik, mint Johnny Depp. Mindig is a saját maga bohém stílusában öltözködött.”

A Variety forrásai szerint aztán legalább két olyan Heard-jelenetet is kivágtak a film végleges változatából, amelyet állítólag 2022 nyara óta többször is megváltoztattak és újraforgattak. Egy másik állítás szerint a film az ütemterv szerint, az eredeti költségvetésből készült el és csak körülbelül egy hét újraforgatásra volt szükség. Hogy mi a teljes igazság? Az valószínűleg sosem derül már ki.

Kövess Minket!



Gamer szótár