Rettegjetek trollok, bekeményít a Twitch!

Rettegjetek trollok, bekeményít a Twitch!

A játékos időknek vége!

Közvetítünk épp elég CS-t, LoL-t, Dotát és még sok minden mást is, hogy tudjuk néha kezelhetetlen 1-1 néző. Egyszerűen van aki puszta rosszindulatból megy fel Twitchre és választja ki bármelyik közvetítést, hogy ott aztán magára haragítsa a nézőtásait meg persze a streamert is. A banhammer persze csodákra képes, de sokak szerint még az is kevés, hiszen az csak a chatről teszi ki az embereket. Na ennek vége!

A Twitch új rendszert tesztel és fokozatosan vezeti be mindenes egyes streamerhez, minden egyes csatornára. Az új funkciót használva, nem csak a chatről lehet majd nézőket bannolni, hanem magáról a csatornáról is. Akit elkap majd az új, lvl 1000-ers banhammer, az nem csak a chattől búcsúzik, de a teljes csatornától is, annak minden közvetítésével együtt.

Ezeket olvastad már?

Persze néhány kiskapu még így is létezik majd. Inkognitó módos böngészőből például kibannolt Twitch-profillal is nézhetjük majd az adott csatornát. Meg lennénk azonban lepve, ha erre nem találni ki valamit a Twitch és nem venné elejét a kiskapuknak. Elvégre a trollok legtöbbször csak bosszantóak, de nem egy esetet láttunk már, amikor konkrét zaklatásig fajultak a dolgok egy-egy streamer esetében.

Persze mennyivel könnyebb lenne az élet Twitchen, ha egyszerűen csak mindenki viselkedne...

Kövess Minket!



Gamer szótár