Őrült részletek derültek ki a Sony Sinister Sixet is felvonultató, törölt Pókember filmjéről

Őrült részletek derültek ki a Sony Sinister Sixet is felvonultató, törölt Pókember filmjéről

A sztori sem volt kutya, de egy elborult jelenet valószínűleg minden rajongót letaglózott volna, és nem biztos, hogy a jó értelemben.

Pókember kapott már egy saját trilógiát az MCU-ban Tom Hollanddal a főszerepben – miközben a harmadik felvonásban két korábbi közönségkedvenc, Tobey Maguire és Andrew Garfield is visszatért –, erre válaszul a Sony nekilátott a saját Spider-Man univerzumának kiépítésébe a címszereplő nélkül. A vállalat ugyanis abban látta a siker titkát, hogy az ellenségeiről készít filmeket, amely végül egy Sinister Sixet felvonultató projektben csúcsosodott volna ki.

Ezeket olvastad már?

Ráadásul jóval azelőtt, hogy a Sony Pictures megosztotta volna a Pókember-filmek jogait a Marvel Studios-szal, a cégnek nagyszabású tervei voltak, de nemcsak az ikonikus karakterrel, hanem a gonosztevőkkel is. Gondoskodni akartak róla, hogy A csodálatos Pókember 2. bemutasson egy maroknyi gonosztevőt, akik aztán a folytatásokban és a saját spin-off filmjeikben is feltűnjenek. Ne felejtsük el, hogy jó néhány rosszfiút felvonultatott az Andrew Garfield éra – bár néhányukkal csak utalás formájában találkoztunk: Keselyű, Rhino, Doc Ock, Zöld Manó és Electro, hogy csak néhányat említsünk.

JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

A cél az volt, hogy ezek a gonosztevők végül összeálljanak egy Sinister Six-filmben (Baljós Hatos). A stúdió még Drew Goddard forgatókönyvíróval is kidolgozott egy vázlatot. Kiderült, hogy az azóta törölt film egészen 'egyedi' lett volna. A Joanna Robinson, Dave Gonzales és Gavin Edwards által írt MCU: The Reign of Marvel Studios már világszerte elérhető, és ebben fény derül egy őrült jelenetre is a Sony Pictures törölt produkciójából. A könyvből kiderül:

„2014 végére [Drew Goddard] elkészült egy vázlattal, amely Pókembert és gonosztevőit a Savage Landre repítette volna, ahol Pókember egy T-Rexen is lovagolt volna.”

A tervezett Sinister Six-filmben a tér-idő kontinuum áthágása is szerepet kapott volna, és a jelenetek Párizsban, Londonban és a fent említett Vadföldön játszódtak az elképzelések szerint. A Sony Pictures-t érintő 2014-es hackertámadások során kiszivárgott e-mailek alapján a Sinister Sixet Doktor Octopus, Vulture (Keselyű), Sandman (Homokember), Mysterio, Black Cat (Fekete Macska) és esetleg maga Pókember is.

Matt Damon és Matthew McConaughey is szóba került Doc Ock szerepére, míg Goddard Tom Hardyt szerette volna Sandmanként látni (aki Londonban egy felhőkarcolókon tombolt volna). Továbbá a Sony biztosra akart menni és olyan színészeknek ajánlott volna szerepet, mint Idris Elba, Francis McDormand, Bryan Cranston és Jackie Chan.

De pontosan ki ellen szállt volna szembe a csapat? Egy Gog nevű, kevéssé ismert idegen szörnyeteggel, akit Doc Ock egy párhuzamos dimenzióból akart kiszabadítani, hogy beszervezze őt a Sinister Sixbe.

Az év egyik, ha nem a legjobb játéka pedig még a héten megjelenik (október 20.), mi azonban már szerencsére kipróbálhattuk pókiék legújabb kalandját, és az élményeinket videó formájában meg is osztjuk veletek!

Kövess Minket!



Gamer szótár