A Marvel's Spider-Man 2 gyorsutazása minden képzeletünket felülmúlja

A Marvel's Spider-Man 2 gyorsutazása minden képzeletünket felülmúlja

Hihetetlen, szemvillanás alatt jutunk el egyik pontról a másikra a térképen.

Az Insomniac alighanem forradalmasította a gyorsutazást a videójátékokban, a legújabb Marvel's Spider-Man 2 videó alapján legalábbis erre következtethetünk.

Ezeket olvastad már?

A Marvel's Spider-Man 2-ben a gyorsutazás hihetetlen, de persze még mindig akadnak olyan rajongók, akik inkább Peter Parkerként vagy Miles Moralesként hálóhintázná át New York City-t, hiszen ez a mechanika is piszkosul szórakoztató ám.

Az előzetes tesztek alapján egy erősen Év játéka gyanús alkotás született a második rész képében, és már csak napok választanak el attól, hogy mindenki belevethesse magát folytatásba. A funkciót bemutató röpke videó pedig még jobban felcsigázza a rajongókat, hiszen soha eddig nem látott sebességgel lehet eljutni a pálya egyik pontjáról a másikra. Ahogy az alábbi felvételből is kiderül, a készülő játék egyik legjobban dicsért funkciója a fast travel. Egészen hihetetlen, hogy a PS5 milyen villámgyorsan képes akár Petert, akár Miles-t New York City egyik oldaláról a másikra repíteni/teleportálni, mindezt teljesen zökkenőmentesen.

JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

'A Marvel's Spider-Man 2 gyorsutazása elképesztő!!!' – osztotta meg egy Twitter-felhasználó az alábbi klippel együtt. 'Ez hihetetlenül jól néz ki' – csodálkozott rá egy másik felhasználó ugyanerre a klipre. Mások meg azt próbálták kitalálni, hogyan tudott az Insomniac ilyen szintű átmenetet megalkotni: az egyik rajongó azt feltételezi, hogy a betöltés akkor történik, amikor az utazás gombot lenyomva tartod – ezt azonban eddig még nem erősítették meg hivatalosan.

Az év egyik, ha nem a legjobb játéka pedig még a héten megjelenik (október 20.), mi azonban már szerencsére kipróbálhattuk pókiék legújabb kalandját, és az élményeinket videó formájában meg is osztjuk veletek!

Kövess Minket!



Gamer szótár