Epikus csatákkal hangolódhatunk a Napóleon-filmre

Epikus csatákkal hangolódhatunk a Napóleon-filmre

Befutott a film második előzetese is, amelyben a csaták mellett Napóleon koronázását is láthatjuk.

Már csak egy hónapot kell várni arra, hogy befusson a mozikba a Napóleon. Ridley Scott legújabb filmje a francia császár felemelkedését fogja bemutatni, vagyis alapvetően önéletrajzi film. De ahogyan azt Scottól megszokhattuk, a történelem legsikeresebb hadvezérét a lehető legepikusabb, legnagyszabásúbb csatáival együtt fogja a vászonra vinni, tehát nem csak Joaquin Phoenix (Napóleon) és Vanessa Kirby (Joséphine) kamaradrámáját kapjuk.

A most megjelent második előzetesben alapvetően a csatáké a főszerep. Már az olyan ikonikus jelenetek mellett, mint amikor Napóleon kiragadta a koronát a pápa kezéből, hogy a saját fejére tegye azt az 1804-es császárrá koronázásakor. Igaz, hogy a valóságban csak odatartotta a koronát és nem hordta a ceremónia során a babérkoszorúja miatt, de az úgy nem olyan menő, na.

Mindenesetre is, azt leszámítva, hogy a stúdió valamiért a Black Sabbath War Pigs című számával próbálta színesíteni a csatajeleneteket, az új előzetes után továbbra is nagyon várós a film, amely november 23-án debütál.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár