Megjelent egy ingyenes Mortal Kombat játék is! – Íme az Onslaught

Megjelent egy ingyenes Mortal Kombat játék is! – Íme az Onslaught

Ennek azonban csak egy szűk réteg örül majd igazán.

A Mortal Kombat 1 alig több, mint egy hónapja örvendeztette meg a rajongókat, a Warner Bros. Games azonban nem habozott és útjára indította a Mortal Kombat: Onslaught-ot, a Mortal Kombat-univerzumban játszódó, mobil-exkluzív gyűjtögetős szerepjátékot.

Ezeket olvastad már?

Az Onslaught, amely most ingyenesen érhető el az App Store-ban iOS-re és a Google Play-ben Androidra, csapat talapú harcokat kínál, az auto chess stílushoz hasonlóan – tehát alapvetően a játék szimulálja le valós időben ezeket az összecsapásokat –, a játékos pedig koppintással idézhet elő speciális képességeket és kombókat. Továbbá az a jó hír, hogy bizony itt is vannak Fatality-k (kivégzések). Az Onslaught egyébként egy az egyben a Mortal Kombat 11 grafikai motorját használja.

Helyet kapott még egy sztori mód is benne, amelyben Shinnok a főgonosz. A Mortal Kombat veteránok, Liu Kang, Kung Lao és Sub-Zero olyan ismerős gonosztevőkkel kénytelenek szembe szállni, mint Shang Tsung, Kano és Shao Kahn. További játékmódokban is kipróbálhatjuk magunkat, mint a Boss Tower és Chasm, valamint az Arénának köszönhetően ki lehet hívni a többi játékost is.

„A Mortal Kombat: Onslaught-ban a játékosok egyszerre akár 10 karakterrel is nekivághatnak egy meccsnek.” – mondta Ed Boon, a NetherRealm Studios kreatív vezetője és a Mortal Kombat társalkotója.

Az év egyik, ha nem a legjobb játéka pedig még a héten megjelenik (október 20.), mi azonban már szerencsére kipróbálhattuk pókiék legújabb kalandját, és az élményeinket videó formájában meg is osztjuk veletek!

Kövess Minket!



Gamer szótár