Activity helyett Acticity: Veszprémbe érkezik az OGEX!

Activity helyett Acticity: Veszprémbe érkezik az OGEX!

Készülj Veszprém, mert jön az Országos Gaming Expo!

Veszprém vármegye az ország közepes nagyságú vármegyéihez tartozik. Területe három nagy tájegységre, a Kisalföld déli részére, a Bakony hegységre és a Balaton-felvidékre bontható. Székhelye Veszprém. Itt található a Badacsony a Tapolcai-medence legmagasabb tanúhegye, amely a Balaton északi partján magasodik Badacsonytomaj mellett. A nagyjából kör alakú hegy oldalát 280 méteres magasságig szőlőtermesztésre használják.

Veszprém megyei jogú városVeszprém vármegye és a Veszprémi járás székhelye. Egyetemi város, a királynék városa. I. István király Veszprém városát és birtokait feleségének, Gizella királynénak ajándékozta, innentől kezdve pedig a város a mindenkori magyar királyné birtoka lett. Emellett 2023-ban az Európa kulturális fővárosa címet is viseli.

Erre a kivételes helyre látogat el az OGEX 2023 10.26-án az Acticity Tánc-és Mozgásművészeti Központba mely egy újabb kulturális központja lett a városnak. A rendezvényen rengeteg színes programmal várunk benneteket, a társasjátékoktól és sporttevékenységeken keresztül a Rocket League-ig. Garantált szórakozás, az egész család számára! A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Kövess Minket!



Gamer szótár