Marvel: Kiszivárgott képen Ironheart sorozatbeli páncélja

Marvel: Kiszivárgott képen Ironheart sorozatbeli páncélja

A Disney+ új szériájára azonban még jócskán várnunk kell sajnos.

Ironheart először a Feket Párduc 2-ben (Black Panter: Wakanda Forever) tűnt fel Dominique Thorne alakításában, aki Riri Williams-ként tűnt fel a képernyőn, de nem sokkal később már magára is ölthette a Vasemberre hajazó páncélzatát. Ez pedig megalapozta azt, hogy később saját sorozatban folytathassa a kalandját.

Ezeket olvastad már?

A Disney+ új szériájának főhőse azonban idő előtt lebukott, ugyanis a The Cosmic Circus felfedezte, amint egy eBay-es hirdetés képeket osztott meg arról, hogy a Marvel Studios Ironheart című produkciós stábja egy különös ajándékot kapott. Ez az ajándék pedig egy pár zokni volt, amelyen egy eddig még soha nem látott dizájn látható Riri Williams utolsó ruhájáról a készülő sorozatból.

A ruhát/páncélzatot a képregényekben szereplő Ironheart dizájnja ihlette, amelyen dominál a piros mellett a fekete és egy szív alakú jelzés is helyet kapott a mellkason és a sisak homlokzatán. Ez lesz már a jelmez, amiben a rajongók megcsodálhatják Riri Williams-szet, miután a filmekben Mark I-es ruháját a Wakanda által kifejlesztett páncél követte.

Mikor debütál az Ironheart a Disney+-on?

Mivel az átalakításokat követően jó néhány MCU film és Disney+-os sorozatot is eltoltak, az Ironheart a hírek szerint csak 2025. őszén debütál majd. Állítólag a sorozat forgatása már befejeződött, miközben a Marvel Studios nemrég azt is megerősítette, hogy a Borat sztárja, Sacha Baron Cohen fontos és titokzatos szerepet kapott a szériában.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN