Ilyen vasra van szükséged, ha túl akarod élni az Alan Wake 2 borzalmait

Ilyen vasra van szükséged, ha túl akarod élni az Alan Wake 2 borzalmait

Lehet, hogy nem ez a legbarátibb gépigény, de a játék elképesztően fest, az tuti!

Néhány nap választ már csak el minket attól, hogy visszatérjünk szeretett írónk bőrébe és újra szembenézzük történetei és Bright Falls rémségeivel. A 2010 Alan Wake nehéz utat járt be. Számtalan alkalommal újrakezdték a fejlesztést, sokszor úgy tűnt, hogy végül a kukában landol a projekt, 2010-ben azonban végre teljes formát öltött és azonnal megnyerte magának a túlélőhorrorok rajongóit. A Stephen King könyvek ihlette horrorkaland elképesztően hangulatos volt, a gameplay feszes és idegtépő, a sztori magával ragadó. Az első Alan Wake egy remek játék volt a maga idejében és még ma is az!

A folytatást pedig mindezt próbálja majd tetézni, az eddigi infók és előzetesek szerint pedig még akár össze is jöhet neki. Néhány nap és kiderül, hiszen az Alan Wake 2 október 27-én érkezik a játékosokhoz, aminek örömére a fejlesztők most ki is adták a játék PC-s gépigényét. Jobb ha felkészültök, mert ehhez a horrorhoz kell majd  avas, nem éri be kevéssel!

Fotó: twitter.com/alanwake

Ne feledjétek, hogy az Alan Wake 2 csak digitális formában lesz kapható, ám így a fejlesztők megspóroltak annyi költséget, hogy 60 (vagy mostanában már megszokott 70) helyett csak 50 euróba fáj majd a játék.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN