Emberi vérrel hűtött PC-vel jutalmaz a Blizzard

Emberi vérrel hűtött PC-vel jutalmaz a Blizzard

Nem csak különös hűtőfolyadékot, hanem rendkívül erős hardvert is ad a Blizzard.

Nem, nem olvastad félre, a Blizzard tényleg építeni fog egy számítógépet, amiben a hűtőfolyadék emberi vér lesz, majd ezt ki fogják sorsolni a játékosok között. Miért csinálnak ilyet? Nos azért, mert a cég szeretné reklámozni a véradást és ez volt a legjobb ötletük rá.

A Blood Harvest nevű kampány során többféle jutalommal díjazzák azokat, akik elmennek vért adni az USA-ban, majd ezt igazolják is a Blizzard weboldalán. Három lépcsőfok van a garantált jutalmak terén. A cél 33%-t már elérte a közösség, ezért egy Bloodpetal Anlace daggert, egy Bloodpetal Sever axe-et, egy Bloodpetal Blade sword, egy Bloodpetal Bludgeon druid staffet és egy Bloodpetal Heart necromancer offhand weapont járt a Diablo 4-ben. 66%-nál egy Loch Raeth Maor armourt kaphatnak a játékosok, amelyet barbarianok használhatnak a játékban. 100%-nál, azaz 630 liter adományozott vérnél pedig egy Vermillion Eye Piebald mountot kapnak a résztvevők.

Ezeket olvastad már?

Viszont, ha a kampány során az emberek elérik az említett végső célt, akkor az emberi vérrel hűtött gépet is kisorsolja a Blizzard. Képet egyelőre nem tettek közzé a PC-ről, de az már biztos, hogy nem csak különös hűtőfolyadék, hanem rendkívül erős hardver is lesz a csomagban: Intel Core i9-13900K, NVIDIA GeForce RTX 4090, 64 GB of DDR5 RAM és 3 TB Gen5 NVMe M.2 SSD szerepel a specifikációban.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Közvetítések