Hátborzongató horrorok – Ezekkel játszunk a hétvégén

Hátborzongató horrorok – Ezekkel játszunk a hétvégén

Elérkeztünk október utolsó hétvégéjéhez, így nem meglepő, hogy a rettegésé a főszerep.

Habár hazánkban nem szokás ünnepelni, mára már nálunk is a halloweeni hangulaté a főszerep ilyenkor. Ez részben köszönhető annak is, hogy az online térben nincsenek országhatárok, így minket is ugyanazok az ingerek érnek, mint az ünnepet tartókat – például horror játék megjelenések, vagy ilyen témájú ingyenes tartalmak. Az alábbi listában is helyet kaptak az előbbiek, nézzük tehát, hogy mivel is játszunk a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 Alan Wake II 

Ebben Remedy Entertainment által kifejlesztett – és október 27-én kiadott – túlélő horror játékban Saga Anderson bőrébe bújhatunk, hogy kivizsgáljuk a kisvárosban történt rituális gyilkosságokat. Miután felfedez egy horrortörténetet, melynek a sorai valósággá válnak körülötte, minden megváltozik. Alan Wake egy író, aki világok közötti csapdába esett, és igyekszik úgy alakítani a valóságot, hogy kiszabadulhasson a börtönéből. A két főszereplő történetet teljesen összefonódik, a kérdés pedig az, hogy képesek lesznek-e olyan hősként viselkedni, akikre a településnek szüksége van.

 Cities: Skylines 2 

A nagy sikerű Cities: Skylines folytatása október 24-én debütált PC-re – konzolokra 2024-ben fog. A világ eddigi legrealisztikusabb városépítőjeként harangozták be, melyben városunkat az alapoktól kell egészen modern nagyvárossá felépítenünk. Utunk során számtalan problémával találjuk szembe magunkat, melyek megoldása csak rajtunk múlik. Egy kimondottan összetett játékról van szó, mellyel napokat lehet eltölteni anélkül, hogy észrevennénk – akárcsak az elődjével.

 Tandem: A Tale of Shadows 

A Tandem: A Tale of Shadows egy egyedi játékmenettel és kivételes esztétikával újradefiniált puzzle platformer, melyben Emmának és a mackójának kell megfejtenünk a híres bűvész – Thomas Kane – eltűnésének rejtélyét. Mindenképpen érdemes a könyvtárunkhoz adni ezt a kritikusok és játékosok által is egyaránt elismert alkotást, melynek különleges hangulata teljesen magával ragad – főként, hogy most ingyenes.

 The Lord of the Rings: Return to Moria brings the mines of Moria 

A héten vált elérhetővé ez a legújabb Gyűrűk Ura játék, melyben a törpék kapták a főszerepet. Célunk, hogy visszaszerezzük otthonunkat – Moria-t –,ehhez pedig egyesíteni kell erőinket a többi játékossal. Éljétek túl, és közben készítsétek el a legendás szerteágazó bányákat, a figyelmetek pedig ne lankadjon, ugyanis minden sarkon veszély leselkedik rátok.

 The Evil Within 2 

A The Evil Within 2 hasonlóan az első részhez egy brutális, izgalmakkal és rettegéssel teli világba vezet be bennünket. Sebastian Castellanos nyomozó mindenét elvesztette, beleértve a lányát Lilyt is. Megmentéséhez egy rémálomszerű világba kell belépnie, ahol minden egyes sarkon borzalmas fenyegetések várnak rá. Hagyatkozz az eszedre, hogy túléld, hiszen ez az egyetlen esélyed arra, hogy ez a rémálom véget érjen. Csapj le rá ingyen az Epic Store-ból.


HA ÉRDEKEL A CITIES: SKYLINES 2, CSAPJ LE RÁ MÉG MOST A KONZOLVILÁG BOLTJÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár