A törökök után az OGEX is megpróbálja bevenni Eger városát!

A törökök után az OGEX is megpróbálja bevenni Eger városát!

Az Egyetemi Rendezvényközpontba látogat az Országos Gaming Expo Egerben!

Eger jelentős oktatási és kulturális központ, itt található Magyarország egyik legnagyobb bazilikája, valamint számos más híres műemlékkel és múzeummal is rendelkezik, melyek közül kiemelkedő az egri vár, melyről mindenkinek eszébe jut Dobó István kapitány, kinek a parancsnoksága alatt visszaverték az Oszmán Birodalom túlerőben lévő seregét.

A város Heves vármegyében helyezhetik el, ami az őskor óta itt élő emberek nyomait őrzi mészkőbarlangjaiban. A vármegye déli fele az Alföld északi peremvidékén terül el, északkeleti részén viszont a Bükk-vidék, északnyugati harmadán a Mátra hegyvonulatai húzódnak, így rendkívül változatos tájat biztosít az ide látogatóknak.

Csaknem olyan változatos, mint az Országos Gaming Expo 2023-as programterve, amit ti is végig próbálhattok november 7-én az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem falai között. Összemérhetitek tudásotokat PC, és Konzol standokon, fotózkodhattok híres film, és képregényhősökkel, de akár kormány mögé is ülhettek, és tesztelhetitek magatokat szimulátorokban. Az egész Expo-t végigkísérő Rocket League verseny is megelevenedik, ugyanis távirányítós autóval is focizhattok majd. A belépés természetesen ingyenes.

Kövess Minket!



Gamer szótár