Bundázottak lennének MrBeast videói? - Nahát, nahát...

Bundázottak lennének MrBeast videói? - Nahát, nahát...

Rosanna Pansino szerint teljesen más volt a bújócskázás eredménye, mint azt a videó alapján gondolnánk.

A Rosanna Pansino nevű YouTuber két év után állt elő azzal a hétvégén, hogy MrBeast a Creator Games 3 videójában megvezette a közönségét, mert kivágta őt a tartalomból. A nő azt állítja, hogy ő lett a bújócskázás harmadik helyezettje, ám a videóból mégis úgy tűnik, mintha nem így lett volna. Ezt az igazságtalanságot megelégelve úgy döntött, hogy nyilvánosan is felszólal az ügyben.

Az említett videó alapján Zach King, Logan Paul és Larray voltak a bújócskázás dobogósai. De Pansino szerint ez nem igaz, mert Zach után Quackity és ő maga érték el a legjobb három helyezést. Pansino csatornáján 14,5 millió feliratkozó van, tehát szó sincs arról, hogy ne lenne népszerű az online térben. Persze MrBeasthez képest a követőtábora eltörpül, ezért is nehezebb ilyen jellegű kritikát megfogalmaznia vele szemben.

Ezeket olvastad már?

„Amikor a videó megjelent, lesokkolt, csalódott és sértett voltam. MrBeast úgy vágta a videót, hogy a teljesítményem rosszabbnak tűnjön, mint valójában volt. Ez különösen felkavart, mert hittem benne, hogy a videói autentikusak és igazak. [...] Annak ellenére, hogy Jimmy kivágott engem, az egyetlen top női versenyzőt, büszke vagyok arra, amit elértem.” – Rosanna Pansino

Mondanunk sem kell, hogy a hírnév senkit sem jogosít fel arra, hogy az elérés maximalizálása érdekében a valóságot elferdítő tartalmat gyártson, majd azt autentikusnak adja el. Pláne akkor, ha az illető fél élete abból áll, hogy kihívásokat és nagy értékű jótékonysági eseményeket csinál, vagyis két olyan műfajban utazik, ahol a hitelesség elengedhetetlen. Amennyiben Pansinonak igaza van, az MrBeast teljes márkájának árthat.

A legnagyobb YouTuber azonban egyelőre nem reagált nyilvánosan a vádakra és valószínűleg már nem is kell neki: Pansino a MrBeast-rajongók ezreinek halálos fenyegetései, valamint a közösség negatív reakciói miatt meggondolta magát, ezért inkább törölte a kritikus megjegyzéseit és bocsánatot kért értük.

Kövess Minket!



Gamer szótár