Utolsó állomás a főváros előtt – Kaposvár jövünk!

Utolsó állomás a főváros előtt – Kaposvár jövünk!

A MATE Kaposvári Campus Előadói tömbjébe fészkeli be magát az OGEX!

Somogy vármegyét északról a Balaton vize és Veszprém vármegye határolja. A vármegye fő turisztikai vonzerejét a Balaton déli partjának üdülőtelepülései, a Somogyi-dombság csendes, gondozott falvaiban gyakorolt falusi vendéglátás, a vármegyeszerte megtalálható gyógyfürdők és a vármegyeszékhely, Kaposvár épített öröksége és országos jelentőségű fesztiváljai jelentik. A második legnagyobb település Siófok, amit a Balaton fővárosának tartanak számon.

Kaposvár a Dunántúl egyik legfontosabb gazdasági, kulturális, oktatási és sportközpontja. A Kapos folyó mentén, a Somogyi-dombság területén fekszik. 1690-től az Esterházy család birtokaihoz tartozott, akik a somogyi birtokaik központjává tették, így a település gazdasági és közigazgatási szerepe egyre növekedett, az első világháborúig pedig császári és királyi helyőrségi város volt.

A MATE Kaposvári Campusa a Toponár városrész déli szélén található. Ide látogat el az OGEX23 a vidéki helyszínei közül utoljára, mielőtt visszatérne a fővárosba. Addig is rengeteg különleges ajándékot nyerhettek, ha ellátogattok, és megkeresitek a PlayIT standot, ahol szerencsekerékkel várja az expo a lelkes látogatókat. Nem csak ajándékokkal, hanem élményekkel és képekkel is gazdagodhattok, ugyanis film és képregényhősöket megelevenítő jelmezekkel is találkozhattok. Emellett vár még a gamer múzeum, a retró pc sarok, a társasjáték zóna, és sok minden más. A belépés regisztrációhoz kötött, ellenben ingyenes.

Kövess Minket!



Gamer szótár