Új CoD: MW 3 multis trailer érkezett és megvannak a nyílt béta időpontjai is

Új CoD: MW 3 multis trailer érkezett és megvannak a nyílt béta időpontjai is

Már tűkön ülve várjuk az új játékot, amelyre most egy akciódús kedvcsinálóval hangolódhatunk, illetve megtudtuk mikor vághatunk bele a küzdelembe.

Az Activison Blizzard igyekszik a lehető legjobban felcsigázni a CoD rajongókat, és – legalább a Warcraftos táborral ellentétben – igyekeznek izgalmas újdonságokkal felpörgetni a közösséget. A legújabb trailer leginkább a Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer változatát promózza, de a többjátékosra kihegyezett játékmenet mellett rövid bepillantást engedtek az eredeti Modern Warfare 2 16 pályájába is, amelyeket direkt a gyors tempójú harcokhoz modernizáltak.

Ezeket olvastad már?

A multi új játékmódokat is tartalmaz majd, köztük a Cutthroat nevű 3v3v3 felállást, valamint új mapokkal is szolgál a szokásos kínálaton túl.

Október 5-én egyébként tartanak egy külön eseményt is, Call of Duty: Next címmel. Ezen alkalomból még részletesebben bemutatják a Modern Warfare 3 multiplayer részét. A másik jó hír, hogy hamarosan már a nyílt bétába is belekóstolhatunk, bár a PlayStation tulajok ezt előbb tehetik majd meg a többi platform kedvelőivel szemben. Pláne akkor, ha elő is rendeli valaki a játékot. A fejlesztők megosztották azt is, hogy a bétában az MW2 pályáinak egy része lesz elérhető, illetve néhány Ground War is tartogat némi meglepetést ezen túlmenően.

Október 6-án minden előrendelő korai hozzáférést kap PlayStationön, míg október 8-tól már minden PlayStation-felhasználó kipróbálhatja a bétát. Október 12-én az összes platformon élesedik a rendszer az előrendelők számára, aztán két nappal később, egészen 16-ig már bárki részt vehet a nyílt bétában.

JÖN A CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár