Hazánkban forgat nemsokára Cate Blanchett, akinek a filmjét rajongók 'buktatták le'

Hazánkban forgat nemsokára Cate Blanchett, akinek a filmjét rajongók 'buktatták le'

Egyre több világsztár látogat el kishazánkba.

Nem lesz ismeretlen számára Magyarország, hiszen például a TÁR című film kapcsán is egy magyar zongoraművésszel készült a szerepére korábban. Cate Blanchett eléggé elfoglalt mostanában, hiszen jó néhány produkcióban is főszerepet kapott, és ezek közül az egyik egy igen népszerű videójátékos-franchise, a Borderlands. Bár ennek a munkálatai már egy jó ideje befejeződtek, viszont azt nem tudni mikor kerülhet mozikba az adaptáció, de talán nem is baj, ha nem kapkodják el az utómunkálatokat.

Ezeket olvastad már?

Most a rajongók szemfülessége 'buktatta' le a színésznőt egyébként, egy fanok által üzemeltetett weboldal szúrta ki ugyanis, hogy Blanchett hamarosan hazánkba látogat és nekilát Guy Maddin, Evan Johson és Galen Johnson legújabb filmjének, a Rumours-nak. A forgatások várhatóan még ebben a hónapban elstartolnak, de azon kívül, hogy egy vígjátékról lehet szó – ami Maddin esetében szinte mindig előre látható – még nem sok minden derült ki a filmmel kapcsolatban. Azt se felejtsük el, hogy bár az írók már megállapodást kötöttek a stúdiókkal és felhagytak a sztrájkkal, a színészek esetében még tart a demonstráció Hollywoodban, mindazonáltal Blanchett megkapta a SAG-AFTRA ideiglenes engedélyét, amely lehetővé teszi, hogy azokat a független produkciókat, amelyek nem kötődnek közvetlenül a Mozgókép- és Televíziós Producerek Szövetségéhez, el lehessen készíteni.

Egyelőre hivatalosan még nem jelentették be a filmet, de a Morag Rosst képviselő Milton Agency ügynökség frissítette az önéletrajzát, amelyben Cate sminkesként szerepel. A bejegyzéshez csatolt fotóhoz mellékelt leírás pedig arra utal, hogy ismét együtt fognak dolgozni egy projektben.

Kövess Minket!



Gamer szótár